Followers

Happy birthday to my 'ayah' yang ke 58. Walaupun dah 58 tapi masih hensem dan sado lagi. Semakin tahun umur ayah semakin meningka...

Benar, ketika kita mencintai seseorang, dan lama kelamaan mula kita berharap melebihi kita berharap kepada Tuhan, Dia akan mendatan...

Happy holiday to all yang dah habis final exam. Dan Alhamdulillah aku dah berjaya habiskan semester 5 ni walaupun dengan jatuh bangun...

Assalamualaikum hai korang. Entry ni dah lama nak taip sebenarnya tapi belum ada mood dan minggu baru ada mood nak mengarang. Kali ni ...

Assalamualaikum and hye korang. Masih belum terlambat untuk aku ucap Selamat Tahun Baru 2018 walaupun dah 6 hari berlalu. Dah lama tak men...

Assalamualaikum. hai friends! Fuh bila last aku update blog. Dah berminggu agaknya. Tak constant betul aku berbloging, kejap aktif ke...

ShopLinks

babab.net