Assalamualaikum guys. Musim SEA GAMES 2017 (KL2017) ni aku rasa sayang sangat nak tinggal TV. Sebab apa sayang ? Sebab Malaysia tengah ran...

Assalamualaikum. Masih ada yang sudi baca blog ni ke ? Tuan rumah kadang kadang timbul kadang kadang tenggelam. Sorry guys. Tak menyempat ...

Hai guys. How's your day? sihat ? dah lama tak menulis eh menaip dekat blog ni. Dah nama pun cuti semester, blog pun cuti sekali. Bukan...

Assalamualaikum ! Dah nak raya ni aku sibuk tentang skincare. Yelah, risau kot nak balik beraya dekat kampung dengan muka kusam macam n...

Assalamualaikum. Salam ramadhan uols. Lepas je habis semua presentation Design Studio and Product Data Management, kami buat sesi reve...

Assalamualaikum ! Dah lama aku berpuasa dari beli barang barang make up ni. Maklum lah masih belajar dan duit pun sendu sendu ja. Tungg...

ShopLinks

babab.net