*Abaikan buku bersepah dekat belakang Sesetengah orang nampak lawa elok terletak je kalau pakai spek, tapi kalau aku ni la jenis pakai ...

Waiting for PMS just like a lion wait for his prey. I'm become a grumpy person. No one can make mistake especially the special one. I...

Hello guys. GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!| Dah lama aku tak join giveaway memandangkan aku ni bukan jen...

Hello readers.. I'm addicted with reading now.. Sebelum ni memang aku ni jenis suka baca buku tapi dah masuk universiti masa nak baca...

Hello. Today we were out. Three of us. At first just wants to see tailor, Mas dah lama nak alter baju dia. Then jalan jalan cuci mata dek...

Hello guys 💋💋 Pulau Perhentian Maldives Of Malaysia #MYTRAVELADVENTURE | Siapa je kat sini yang tak ada keinginan nak ke Pulau Maldives,...

ShopLinks

babab.net