Assalamualaikum. Alkisah nak berbuka puasa hari pertama ni. Perancangan nya nak masak je kat rumah. Tapi pergi studio buat kerja bla bla b...

Assalamualaikum. Selamat menyambut bulan Ramadhan semua. Aku ada lagi lebih kurang 2 minggu dekat perlis. Alahai rindu nya dekat ke...

*Abaikan buku bersepah dekat belakang Sesetengah orang nampak lawa elok terletak je kalau pakai spek, tapi kalau aku ni la jenis pakai ...

Waiting for PMS just like a lion wait for his prey. I'm become a grumpy person. No one can make mistake especially the special one. I...

Hello guys. GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!| Dah lama aku tak join giveaway memandangkan aku ni bukan jen...

Hello readers.. I'm addicted with reading now.. Sebelum ni memang aku ni jenis suka baca buku tapi dah masuk universiti masa nak baca...

ShopLinks

babab.net