Assalamualaikum.. Dari dulu lagi terasa nak bela kucing sendiri dekat rumah dekat perlis ni. Kalau...

Assalamualaikum.. Dah lama gambar ni bersarang je dalam laptop ni, tapi tak terupdate juga. Tak...

Assalamualaikum... Dekat dunia ni tak ada seorang pun yang terlepas dari perasaan give up, na...

Assalamualaikum. Entry kali ni adalah entry yang panjang dan banyak gambar. Dan gambar jangan risa...

Assalamualaikum! Hai, dah lama tak up entry masak masak ni. Balik kampung pun tak sempat nak masa...

Assalamualaikum. Dah lama nak update pasal ni tapi mood tak sampai sampai, lagipun nak letak tajuk...

ShopLinks

babab.net