Followers

assalamualaikum semua . semoga Allah mengampuni segala dosa kita dan diberikan rahmat serta kasih-Nya kepada kita dan ahli keluarga . hui...

hujung tahun macam ni mesti ramai yang merancang untuk bercuti kan ? syok gilak dapat pergi holiday . aku bizi dengan kelas memanjang memang...

hey uols . malam ni aku ade job sikit . job for mek onie omey ittew . 'alamak, tergedik pulak ' cute person dan sangat lah peramah ...

hey, dua tiga hari ni mood nak update pasal resepi je . sebab dua tiga hari ni jugak, mood masak aku menjadi jadi . sampai aku da jadi gemok...

hye kamoo . ye, kamoo la yang tengah bace ni . peace (^.^)v hari ni aku nak kongsi sikit care nak buat oreo cheese cake . senang je . tak ...

Assalamualaikum Psttt~  Blog Opzzpinky mengajak anda untuk join  CONTEST BLOG TERCUTE  dengan syarat mudah (Like Fan Page S...

perasan tak sekarang ade banyak telekung sembahyang jual kat online ? macam macam jenama and colour . tibe tibe ter konfius pulak . boleh ke...

aku da janji kan, nak buat entry sal pesta penang ni kan . so aku buat la ni . aku sampai situ dalam pukol 8 malam . nak cari parking tu sat...

macam yang aku janji . sekarang aku nak cerita pasal jalan jalan kat pantai batu feringgi pulak . korang tengok tak cerite mr. arrogant ? me...

weekend lepas aku senyap je kan . tak update enrty pon . sebab aku pegi jalan jalan kat penang . aku dengan kawan2 aku plan la pergi weekend...

ShopLinks

babab.net