Followers

why trouble ?

assalamuaikum . fuh . dah siap dah blog baru nie . dah banyak kali buat blog baru . tapi tak berjaya jugak . harap yang nie berjaya lah . b...

assalamuaikum .
fuh . dah siap dah blog baru nie . dah banyak kali buat blog baru . tapi tak berjaya jugak . harap yang nie berjaya lah . blog lame tu masalah sikit . aimi cakap cam tak leh nak komen . tak tahu mana silapnye . so buat lah blog baru . eceli sayang giler rase kat follower kat dalam tu, tapi apakan daya leyla yang lemah nie . harapnye mereka mereka jumpe lah blog nie . hahaha . bajet hot setaf .
anyway x de yang trouble lam hidup nie kalau make it simple kan . just sebagai name .

first post here . hope follow la leyla yang xde follower lagi nie . kesian kan . huhuhu.
k lah .
assalamualaikum .

You Might Also Like

3 comments

  1. haii :) boleh komen. dah follow sini

    ReplyDelete
  2. hehehe . tq taw . nak masuk kan korang dalam bloglist lah . bleh bw bile bosan . :)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net