Followers

aku dan mashmallow

looks great kan ? cantik . colourful and soft . tak makan pon da taw manis kan . tapi sebenarnye leyla tak berapa suka makan mashmallow n...


looks great kan ? cantik . colourful and soft . tak makan pon da taw manis kan . tapi sebenarnye leyla tak berapa suka makan mashmallow nie . tapi leyla suke tengok mashmalow . sebab dye cantik sangat . leyla tak suke makan sebab dye lembut sangat . leyla rase ramai yang suke makan mashmallow nie .

semalam anak sedara leyla bagi mashmallow nie kat leyla . mule2 tu memang tak nak . tapi sebab mashmallow nie cantik sangat . leyla makan jugax 1 . walaupon tak suke, setakat makan 1 tu boleh lagi la . but not my feveret. just suke color dye yang soft dan cantik .

pepatah kan cakap . don't judge the books by it's cover kan . macam nak beli novel pulak kan . tapi nie tak de kene mengeba langsung dengan buku . hehehe . so kite tukar jadi .... don't judge the mashmallow by it's colour . huuuhu . memandai je kan . ye la, yang cantik tak semestinye kite suke kan . macam kita manusia jugak . yang cantik tak semetstinye baik kan . dan yang cantik jugak tak semestinye jahat . yang tak cantik tak semestinye tak baik kan ? so kite kene kenal dulu seseorang tu sebelom kite judge dye macam macam . dan bile kite da kenal and rase macam dye tak berape nak baik, sebenarnye dye tak jahat pon . mesti dye ade kebaikan dye yang tersendiri kan . setiap manusia kan ade baik buruk dye kan .

macam mashmallow nie pulak . leyla tak suke makan, tapi suke tengok je . cuci mate gitu . hehehe . tapi ramai kanak2 yang suke makan kan ? ok lah . nanti leyla update lagi .
assalamualaikum  . tak jawab dose taw .

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net