best sangat ke hina orang nie ?

eceli wa tak nak mark benda nie kat sape2 la . tapi seriesly wa sakit hati sangat kat jenis2 orang macamm nie . wa pon tak taw la kenapa...



eceli wa tak nak mark benda nie kat sape2 la . tapi seriesly wa sakit hati sangat kat jenis2 orang macamm nie . wa pon tak taw la kenapa kan . wa taw korang pon tak suka bende2 macam nie semua kan .
korang pernah tak bile korang in group, ade geng2 budak laki dok gelak2 kat korang . then dok maintion2 name korang then gelak lagi . pernah ? ke x ? pape je la jawapan korang kan . tapi serios sakit hati kalau dye cakap mcm tu . kalau bertembung . "leyla koootttt " sakit hati dow .
sebab kite tak taw ape yang diorang duk cakap . sometimes rase macam dihina dikutuk dalam diam pon ade . yes, sometime tu lumrah perangai lelaki yang suke mengusik kan , tapi kalau ade maksud yang tersirat disebalik usikan tu tak boleh jugak kan . berpada pada lah kan .sampai timbulkan salah paham kat tuan punye badan, rase best ke macam tu ? tuan punye pon da malas nak kawan dah . biar lah . nak kutuk orang sangat kan . kutuk la puas puas . sampai korang terkene sendiri dengan kutukan korang .nanti berbalik kat korang, baru padan dengan muke . wa tak nak la nak doa doa kan . korng buat la pape pon . wa da malas dah nak layan . asalkan korang bahagia .
untuk lelaki lelaki hensem sekalian diluar sane . jangan la dok wat benda2 lagu nie kat pompuan2 nie . depa tak suka hang taw ? kalau hampa pon tak suka . nanti kalau hampa sendiri yang kena , baru hampa taw langit tu tinggi ke rendah . hahaha . tak dak kaitan langsung ngan langit . kui3 . takyah la dok gelak lebih sangat kat orang . hampa pon ade kurangnye . nobody's perfect ok . tu je luahan hati kali nie . hahaha .
assalamualaikum ~

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net