Followers

concert Diraja Perlis

lagi sekali wa udate blog nie pepagi buta . esh . wa pon xtaw pasai apo wa dok update pepagi lagu nie . baek tido dari buat kerje cam nie...


lagi sekali wa udate blog nie pepagi buta . esh . wa pon xtaw pasai apo wa dok update pepagi lagu nie . baek tido dari buat kerje cam nie kan . tapi ape nak buat . mate nie ketegaq sangat xmaw tidoq . eceli wa pergi concert diraja perlis . pukul 9 wa bertolak and tengok show yang dye buat la kan .
overall memang syiok la pergi . sebab wa memang fanatic sikit dengan kebudayaan nie . bukan sikit, banyak sebenarnye . pagi nie wa bangun lewat dah sebab letih sangat . balik dari concert, wa ramai ramai ni pergi makan . kol 12 kebih kot . naik motor without helmet . bergaye x ? da jumpe polis, nasib baek dye tak kejar . sebab dye pon tengah kejarorang time tu . nasib baek jugak la kan . then wa kena buat flyers . printkan and potong potong . banyak kot . 600 sheet . sampai kol 5 pagi baru wa bleh tido . macam mane wa tak penat kan . no matter la wa datang bilik gerakan sampai kena gelak . hahaha .
assalamualaikum ~

You Might Also Like

2 comments

ShopLinks

babab.net