the best holiday ever .

pergi holiday minggu lepas . wa baru nak update . bizi sikit minggu nie . wa ade latihan menari . on the spot kene menari 4 lagu kat thailan...

pergi holiday minggu lepas . wa baru nak update . bizi sikit minggu nie . wa ade latihan menari . on the spot kene menari 4 lagu kat thailand . tapi ok la . asal dapat gi jalan jalan .


wa tak sangka wa jumpe kawan kawan yang same perangai giler2 macam wa . macam mane tah wa bleh jumpe . holiday kami kat langkawi . dekat je kan . tapi memorable . ahaks >.<
wa tak pernah pergi holiday yang best macam nie . dengan kawan kawan . everythings kami arrange sendiri .
pergi jalan ikut suke hati sendiri . that pic dekat kabel car . so sejuk kat atas tu . wa cakap, wa nak buat rumah atas bukit . sejuk je , sape nak gi umah wa, kene naik kabel car . tinggi x angan angan ? wa memang suke berangan tinggi yang kebanyakan nye tak logik pon . hahaha .










island hopping ~ tasik dayang bunting . eagle feeding . beras basah . 

















at tasik dayang bunting .  first time wa main bot yang kene kayuh kayuh tu . konon romantik la main tu .tapi bapak bosan . baik maen air lagi best . spent nite at pantai cenang . true or dare game had started . kat situ la semua kejujuran harus diluahkan . the was so fun and suspend . hahaha . must try . game nie sesuai untuk sape sape yang ade something nak bagi taw orang xpi tak tahu macam mane nak bagitaw . tapi ape yang terluah, terungkap, dan sebarang ter lagi tak boleh disebarkan kat luar .
 i'm be the blushing girls wif red scaft . something unexspected . ahaks >.< 

nikon ladies ~


You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net