Followers

troublemaker make trouble ~

trouble ape la yang wa da buat kan . nak taw ? nak taw? nk taw ? hehehe . semalam kan , wa excident taw . hahahaa . rase macam lawak pon ade...

trouble ape la yang wa da buat kan . nak taw ? nak taw? nk taw ? hehehe . semalam kan , wa excident taw . hahahaa . rase macam lawak pon ade gak . excident semata mata nak pergi beli telor goreng kat kedai . twin si sheda tu tak leh makan ayam . terpakse la pergi beli telor . kesian plak kan . xkan tak makan kan . 


then time nak across jln tu kan . bajet macam da lepas la kan . tibe3 sheda cakap ade motor . da sampai kat tengah tengah kan . takkan nak break kat tengah2 jalan kan . bajet macam motor tu da break . tapi wa bleh nampak gi moto tu langgar depan motor yang wa naik . then . due due orang jatuh tercampak kat jalan . ramai orang datang kot. cuak giler time tu . tengok tangan da penuh darah . tak pe la . tangan tak kisah lagi . tak rase sakit pon lagi time tu . tengok mamat yang excident ngan wa tu da datang kat wa aw . esh . giler bapak muke wa cuak . dengan moto lagi tang da terlantar kat jalan . 

tapi ok la . yang excident dengan wa tu ok je . tak de r dyeorang nak marah sangat kan . sheda awal awal tu nampak ok je . then wa suruh lan bawak balik moto . wa pon balik la jalan kaki . da jalan jalan tu, nampak plak tuan punyer motor straight je datang kat wa . aduh . cuak lagi . rase macam nak buat buat pengsan je kat situ . biar wa tak ingat pape dah . tapi wa terpakse gak kena cakap kat dye kan . wa pon explain la kat dye . dgn kettar2 takut . pk la dye tak marah . tapi motor dye terok jugak la . aduh . ape nak buat . benda da jadi . orang mintak maaf taw wan j . hehhe . sory sory sory sory ~ wa ttaw salah wa . bawak moto tak hati hati . 

ble da balik cuci luke . wa teros tidor . wa terkejut . wa takot . seme la ade . tapi tido tak lena pon . hehehe . 
bile da bangon . balik, sheda plak kene antar pi hospital .. tterok jugak dye . kena tahan kat hospital lagi . tapi tak lame la . wa pi ambik dye . bile da ok, baru la bleh gelak lagi ngn sheda time makan tu . siap dorang cakao kitonrang buat buat sakit plak siap boleh gelak macam otrang tak sakit . 
biase la kalau kittorang ade same same , memang tak leh diam la . asyik nak gelak besar besar je . 
last, wa mintak maaf kat wan j sebab da rosakkan motor dye . wa tkot dye marah . 
and terime kasih kat sape sape yang tolong kitorang . korang memang sporting and caring habes lah dan jugak yang tanye khabar kami lepas balik hospital tu .korang pon caring giler . hehehe . kawan baik wa sendiri pon tak buat seme tu . wa and sheda nak mintak maaf sebab dah susahkan semua orang .
assalamualaikum ~

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net