thailand trip ~

hari tu wa ade p thailand kan . disebabkan wa bizi sangat . konon nye la kan . so wa tak sempat nak update pape pasal tu . sekarang baru nak...

hari tu wa ade p thailand kan . disebabkan wa bizi sangat . konon nye la kan . so wa tak sempat nak update pape pasal tu . sekarang baru nak update ni . wa pergi hari tu sebab join international cultural performance . pergi mnari la . da berlatih seminggu . so sampai kat sane, stay dekat walailak univercity . kitorang tido kat walailak hospitality centre . best kot tmpat kitorang menginap tu . da macam hotel dah .

dekat thailand best jugak la . tapi nak cari mkanan halal tu tersangat lah susah . makanan kat sane kebanyakannye dari sejenis lembu kaki pendek yang color pink . guess what ? nak taw . hehee .
teka la sendiri . nak cari makanan, sane sini ade tulis pork . siap ad pork punye serunding lagi . ingat nak buat popia raye ke ap ?

ni kat mne tataw . kitorang diberhentikan kat sini untuk beli buah tangan buah kaki kat kawan2 kat malaysia .
ade ke logik dye suh kitorang shoping kat sini n tak stop pon kat hat yai . kecewe sangat2 . kat sini ade jual ape je . banyak jual patung yang dorang buat sembahyang n takal2 kencing malam . xkan la nak beli bende2 macam tu kan .


ni alaun yang unimap bagi . banyak tak ? tapi jangan salah paham plak . takkan la unimap nak bagi bnyak macam ni kan . nie semua kitorang gabung2 la . dye bagi 800 bath je . bersamaan RM90 . matawang kat sane lagi tinggi sekarang taw . so kite bawak duit banyak bile tukar kt sane, jadi sikit la duit kite . tapi tak beze banyak la . bukan duit dollar pon, bath je .


even stop tmpat macam ni . smpat beli bag baru . nampak x dalam plastik tu . handmade kot . suke2 .


ni makanan yg paling best . semua nye seafood . ambik je nak yang mane and banyak mne . sebab xyah bayar .a nd yang paling penting, makanan nie sedap giler . rase macam nak lagi je . xleh lupe la makanan nie .
kitorang makan sampai da tak larat nak menari lagi .


ok, jngan salah paham , nie geng yang menari dengan leyla and time nie tengah tunggu
 turn nak kene makeup . gambar menari takyah la kot . it's so privasi . hehehe . k la , setakat ni dulu . babai .
assalamualaikum .

You Might Also Like

1 comments

  1. tak pernah sampai thailand lagi..nak pergi jugak lah nanti. hehe

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net