u make me crazy ~

waaa . pejam celik pejam celik . da 8 hari da kite puase kan . da banyak da berat korang turun ?? wa timbang berat tadi . ok . berat wa tur...

waaa . pejam celik pejam celik . da 8 hari da kite puase kan . da banyak da berat korang turun ??
wa timbang berat tadi . ok . berat wa turun . waaaa . hepi2 . tadi wa pergi shopping shopping barang dapur wif my classmate . banyak jugakbarang yang wa beli . so banyak jugak la duit yang habis kan . ni semua gara gara sheda yang dah tak nak makan makanan kat bazar . katenye bosan . nak makan makanan yang masak sendiri . tapi bukan dye la yang masak . muka wa jugak yang jadi mangsa . tapi ok la . wa memang suke masak masak nie . main masak masak wa lagi suke >.<

da beli ssemua barang . balik kkf and pergi kangar balik untuk beli DOMINOS !! so excited . k.mimi yang paling excited sebab da teringin sangat lettew nak makan domino's pizza .


nah k.mimi . pizza yang k.mimi nak . wa, sheda and k.mimi berbuke dengan 3 bijik medium pizza and bihun sup . seriously kenyang giler . cume sheda yang makan nasi air . demam la katakan . sebab nye kelas hari ni kat pauh . entah pape jawapan dye . wa kelas hari hari kat pauh . ok je . tough kott .

what make me crazy huh ?? wanna know ?? really ?? this one . the only one . my lover . my heart . u steal my heart this evening . make me crazy . cannot sleep . i'm thinking of u .


oh my cr-z . today u steal my heart . i can't get back my heart from u . hadesh . ayat x leh blah .
tapi serious terpaku terdiam ter dan pelbagai ter lagi tadi  . plizz be mine dear . =='
rupe nye sheda duk usha kereta yang same . red color and make up already . wooww . so sexy .
"kawan ak cakap ak giler besi wehh " 
is't giler besi kalau kite suke kereta cam ni . it's not giler besi ok . it's impian . angan angan yang boleh jadi kenyataan . impian yang perlu kite capai . dalam hidup ni we must put a target to success ok . not just nak belajar . nak kaya . and tak de target lam hidup. so for what kite belajar bagai . 
first step to success is put ur target first . then try to goal the target . walau ap pon care . merangkak, terlentang . terbaring ke . at last u must get the target . and ap yang wa jawap .
"so what ?? x kisah la orang cakap giler besi ke ap . yang pasti ak gune duit ak . bukan duit orang lain " 
betol x ? ap pon yang wa nak . wa xkan gune duit orang . in shaa Allah . dari kecik wa diajar macam tu . mmg ma and ayh akan top up duit wa tu . tapi separuh must be my money . waaaaa . sedih, tapi tu la yang patot diajar dari kecik . tak yah nak manje2 sangat . nanti nak beli apa pun xtaw . 
before i get married . wa nak cr-z nie dulu . hehehe . nak married dengan cr-z nie dulu . kalau lah bolehkan . 
alangkah bahagia nye hidup . 
k la . hope angan angan ni jadi kenyataan . amin ~
assalammualaikum .

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net