Followers

oh air ~

hari ni semua kelas ak cancel . wahh . feeling so excited maa .  bangun2 da x mnyempat pergi cuci muke ,on9 lagi penting . bosan la konon . ...

hari ni semua kelas ak cancel . wahh . feeling so excited maa .  bangun2 da x mnyempat pergi cuci muke ,on9 lagi penting . bosan la konon . xde kelas kan . then tengah tengah online ade lak kawan aku tanye ade air x kat umah aku . of corse la ade kan . umah aku ni selalu jeade . even kat umah lain x de air .

tapi rase jugak was was tu . aku bangun la dari katil tercinta nie . pergi cek air .  OMG !!!!! AIR XDE !! CAM NE NAK MANDI ?? alahai . susah betol hidop macam ni . pergi aku merantau kat umah sebelah . pon xde air jugak . ok fine . xmandi la aku hari ni . busuk seharian la aku .

kawan aku suh mandi guna paip bomba . kami mane ade paip bomba . duduk umah teres camni mane la nak ade paip bomba kan . ade tunggul paip kuning tu je . susah la kalau camni . kenape la iar xde pagi2 nie . xde tengah hari boleh terima la .at least da mandi . da siap2 .  sabar je la pagi2 ni .

You Might Also Like

4 comments

  1. best laa xde klas... org ckp lebih baik xde elektrik dr xde air... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu . xpi sekse jugak la kalau xde line internet . huhuhu . xde elektrik bleh pakai lilin lagi .

      Delete
  2. adoi...seksa jugak kalau x de air ni..mcm mana nak mandi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah . bab mndi tu sekse . kene punggah air guna baldi dari bawah sampai tigkat atas . huhu . penat ~

      Delete

ShopLinks

babab.net