everythings looks like ok

"people can say anything . people can judge everything without think bout themself . without think other person feelings " ...


"people can say anything . people can judge everything without think bout themself . without think other person feelings "

ape aku mengarut malam malam ni pon aku tak taw . speaking2 bagai ni .aku hentam kromo je pon . tak taw betol ke salah . sory la . sepiking i fail ckit . poyo je aku ni . sebab aku selalu hentam je , aku kene " watch ur vocab dear " . hahaha . bcoz guess tapi aku tulis guest . hahaha . typo kate aku . malu pulak rase .boleh pulak dye bahan aku . huhuhu . 

bile tengok aku . mesti orang ingat macam tak de masalah kan . tapi masalah aku berlambak . nak tido pon masalah aku . sebab aku ni selalu je nak tido awal . orang lain sibuk study . tapi aku tido awal awal lagi . orang lain study . tapi aku update belog . ni masalah aku jugak . 

aku tak sabar nak tunggu sem ni habis . kenape ? sebab banyak la sebab dye . aku nak belajar hidup tanpa peduli kan orang lain . sombong ke aku ? bukan sombong . tapi aku tak suke hidup aku hari hari mengadap orang2 yang selalu duk tarik muke dengan aku . ape salah aku pon aku tak tahu . yep . i'm not kind girlz like all of u . tapi tu la asam garam kehidupan kan . why kite nak buang orang yang tak sebaik kite kan . tuhan cipta manusia tu dengan perangai masing masing . kite sebagai manusia ni kena la accept other people habits kan . takkan kite nak semua perangai macam kite kan . 

semua orang ade life style dorang tersendiri . sape kita nak judge dye macam macam . jahat mane pon orang tu . ade jugak kebaikan dalam diri dye .  ok . everything happen with their own reason . aku pon kene accept reason tu . tapi kenapa nak terus tarik muke lame lame ? nk bawak silap dulu sampai masuk kubur kah ? aku da settle . so aku da lupekan semua tu dan balik macam biase . tapi semua tu takkan boleh kembalikan zaman zaman kegembiraan aku dulu . semua berubah dalam sekilip mate je . 

aku pon kena accept jugak benda ni . mungkin kegembiraan aku ade kat mane mane . tak nampak lagi kot . 
rindu nak gelak gelak macam dulu . serius rindu . still lagi dengar dengar gelak tawa kite dulu . tak pe la . everytings happen with reason kan . aku tahu semua tu da tak boleh nak repeat dah . just keep it save in my memory . 


so just face it with smile . 
peace no war :)
assalamualaikum . 

You Might Also Like

4 comments

  1. Biasalah tu kalau ada yg tak berkenan dengan kita. Tapi pelikkan kita boleh terima baik dan buruk dia..tapi dia sikit2 nak touching. Sye pun pernah kena dengan apa yang kena ni. Nak buat mcm kan, just face it and keep smiling :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak . da tak taw nak buat ape lagi . pe kite buat semue salah kat mate orang . sedeh betol .

      Delete
  2. dorang suke tarik muke dgn awak? awak tarik muke dorg blk... hihi... gurau je... jgn marah... :p

    ReplyDelete
  3. sabar ye sis...manusia ni ada banyak sifat..yang penting kita teruskan kehidupan dan tabah harungi dugaan :)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net