Followers

got love bite from dye .

auwch . gatal pulak kau jah . maen love bite lagi . aku pon x taw ape jennis love bite aku dapat ni . seram pulak aku . dulu dulu pernah jug...

auwch . gatal pulak kau jah . maen love bite lagi . aku pon x taw ape jennis love bite aku dapat ni . seram pulak aku . dulu dulu pernah jugak la aku dapat .  ni kene lagi . huhu . dan terasa tersangat la rajin aku nak suft en.tenet dan cari cari kat mr google kan . dulu nenek aku pernah cakap . "hah, kalau kene macam tu terkena gigit kat hantu tu ". ewah ewah . bunyi macam kena gigit kat kucing pulak kan .

love bite ni dapat biase nye kite tidur time time maghrib and asar . ye la . rasulullah sendiri pon larang kite tido time asar kan . kate orang nanti gile kalau tido 40 hari berturut turut kan .  mr google cakap tu tandenye jin jatuh cinte kat kite . hotak dye . aku taknak la . huhuhuu . ade gak tande tande lain . korang pon mesti pernah kan time nak tido tu terasa macam jatuh dari tempat tinggi . tu pon tande dye jugak tu .

1. Jangan tidur selepas solat Asar. Jin suka mendekati orang-orang yang tidur selepas asar. Amalan tidur selepas asar menyebabkan badan menjadi lemah, akal lembab untuk memproses data. Jin akan mudah menguasai orang-orang yang lemah, terutama kepada wanita yang dalam haid. Oleh sebab itu, digalakkan sentiasa berzikir untuk mengelakkan diri dikuasai oleh jin.

2. Sewaktu mandi, kita perlu mengenakan kain basahan. Ini kerana, jin juga seperti manusia, suka mengintai. Dikhuatiri jin terjatuh cinta dengan kita. Apabila jin telah jatuh cinta dengan kita, dia akan sentiasa mendampingi kita dan tidak membenarkan seseorang mengahwini kita. Dia juga akan memasuki badan kita dan membuatkan kita meracau. Ia agak sukar diubati jika dibandingkan dengan terkena sihir.

3. Jangan mengamalkan keluar di waktu petang.

Untuk membezakan kesan lebam tersebut disebabkan digigit jin ataupun disebabkan pergerakan angin di dalam badan. Boleh dikesan dengan menggunakan kanta pembesar. Kalau digigit jin, terdapat 5 lubang kecil kesan gigitan di kawasan lebam.

Untuk menghindarkan diri dari digigit jin berulang-ulang. Ambil air, dan baca surah al-Fatihah tujuh kali dan kemudian perah tiga biji limau, sapu seluruh badan. InsyaAllah jin tidak akan mengganggu lagi.

("Sesiapa yang tidur selepas Asar lalu hilang akalnya, maka janganlah dia mencela melainkan dirinya sendiri.")

so jangan amal kan dan cube elakkan perkareperkare diatas . ok lah . selamat beramal . 
assalamualaikum . 

You Might Also Like

4 comments

  1. Zaman study dulu selalu kena sebab selalu g pantai.. Seram pulak ase !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooww . ye eh ? pantai pon jadi jugak ea . baru taw .

      Delete
  2. thank you sis for sharing..nasib baiklah saya jenis x suka tido petang sbb bila bgn tido je rasa mcm bengong sekejap..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa . tu la . bile penat sangat tu ade jugak tertido . bile bangun tu rase terbang melayang dah badan . berat sangt kepala . anywy most welcom .

      Delete

ShopLinks

babab.net