Followers

larian utara naa

that pic nampak macam nak gi bersukan sikit  hujung minggu ni semua orang suke kan . tapi bukan aku . ade benda yang best tapi seriusly...

that pic nampak macam nak gi bersukan sikit 

hujung minggu ni semua orang suke kan . tapi bukan aku . ade benda yang best tapi seriusly memenatkan . esok macam biase la ade latihan palapes yang tak pernah nak habes tu . erm, malas betol . and esok jugak ade larian utara .
 aku join sebab ceq orang utaro noo . hampa ja tak taw . hehehe . 

aku join sebab aku kena join . kalau tak malas jugak aku nak lari lari ni . penat kott . sebnarnye aku tak taw la nak hari ape . hujung minggu bizi dengan palap . hari hari kelas . bizi dengan test yang beratur atur tunggu turn . kepala otak da terbalik pukang dah . dah bercampur aduk dah . tu la . awal awal hari tu aku sibuk sane sini kan . so sekarang baru dapat rase kesuntukan masa ni . tapi mase tu terhad sangat dah sekarang
. bile da akhir akhir sem ni . makin berserabut kepala ni . boleh botak kepala maa . test, project , bla bla bla kene siapkan before study week . wow . tiap tiap sem macam ni . mase awal awal xnak pulak buat semua ni .

besok aku pakai no 0304 untuk larian utara . cantik tak no tu . tapi malang nye no tu takkan ade kat barisan depan . sebab aku tersangat lah malas nak berlari and aku nak jalan jalan sambil makan angin sahaja . harap maklum ye . hehehe . ok  la . mau tido sudaa . gud nite.
assalmualaikum .

You Might Also Like

4 comments

ShopLinks

babab.net