perlis dah bangun .

gambar time kanak kanak riang dulu . sepanjang sem ni till now terasa kampus pauh tu kami yang punye . sunyi and menyenangkan .. nak per...

gambar time kanak kanak riang dulu .
sepanjang sem ni till now terasa kampus pauh tu kami yang punye . sunyi and menyenangkan .. nak pergi mane mane pon senang . and now . bile budak degree da masuk . kampus pauh teros bertukar wajah dye .
ramai sangat sangat orang nye . nak gerak sane sini pon susah . kampus tu da jadi macam shopping complex dah . dah macam pavilion . bersepah sepah orang . mane tak nye aku rase macam tu . before student degree masuk . ade 3 kelas je yang study kat situ . aku punye skull plak besar . ade student diploma tahun 1, 2 and 3 je . nak nampak batang hidung masing masing pon susah . time aku kelas . dorang rest . time aku rest dorang ade kelas . so macam krik krik sikit lah skull tu .

bas sekarang pon da makin maju . dek ramai sangat student degree . siap unimap sediakan bas double dacker lagi . tapi aku tak pernah naik lagi la . teringin tu memang teringin . tapi xde rezeki lagi . cewah . ayat .
balik kelas bas da beratur tunggu . ok . mungkin untuk awal sem . nanti last last aku sampai kkf pukol 8 jugak . harapnye kekal la kan .

datang kangar . wow ! lagi ramai student kat sini . ye la .masing masing nak beli barang keperluan kan . laku la barang barang mak cik kat kangar ni . sebelum ni kangar ni macam x de orang nak datang kan . so student unimap la bagi nafas kat perlis ni . perlis da jadi macam kl dah .bizi dah kalau nak banding dengan awal sem hari tu .

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net