snap suka suki

tengah pening pening pikir masalah pon sempat lagi aku snap snap gambar kejap . macam xde kerja and problem langsung pulak hidu...


tengah pening pening pikir masalah pon sempat lagi aku snap snap gambar kejap . macam xde kerja and problem langsung pulak hidup aku ni . lagi 2 mingggu nak final exam, sempat lagi nak apdet apdet belog . suke ati aku lah . aku pon nak rehat jugak . nak release tension jugak . dengan belog ? boleh la release sikit tension bile membebel kat sini . so ni ruangan untuk aku membebel macam mak nenek . so dengan pic kat atas tu . korang paham paham sendiri la ye . tengok . bace . jangan nak kutuk kutuk pulak . tak elok taw .




gambar ni area kuala perlis . dekat dengan jeti nak gi langkawi . aku stay pon dekat sangat dah dengan jeti langkawi . so aku tak heran dah kalau orang cakap nk gi holiday dekat langkawi sebab tengok aku da pergi holiday yang paling best dekat langkawi hari tu . usha SINI . tadi ade budak nakal ditinggalkan kat sini . dengan rase kesian nye aku pergi la ambik dye . baru je aku sampai kkf, dye col dengan suare cemas suruh aku datang ambik . ye la dear . aku x sempat nak rehat lagi da kene pergi ambik kau . nasib baik aku tak berkire taw .


ni budak sengal yang kene tinggal tu . padan muke kan . hehehe . jahat pulak aku . tapi tak kesah pon nak cakap jahat pon . lalalala ~


ramai yang cakap aku ngan sheda ni kembar . mungkin hari ni tak nampak same sebab aku tak pakai tudung bawal macam mak cik tu . tu entah sape sape punye kaki la tu . nak jugak dye masuk . bwat spoil pic je .



sory . saye pantang dapat kamera . hehehe . jangan menyampah . harap maklum :p



kampung girlz . ya . aku kampung girlz . lalala . aku bangga jadi kampung girlz . siap ade cite lagi .


"what ever happen in your life . just face it with a smile . everythings gonna be okay "
"all is well "
:)


perlis ni lawa jugak kalau tengok dalam gambar . huhuhuhu . rinduw pantai terengganu . serius x leh lawan pantai kat terengganu . nak balik rumah tibe tibe :(


aku yang tembam . hehe . babai . 
assalamualaikum . 

You Might Also Like

4 comments

  1. hamboiiii, dah macam model. memang betul lah muka leyla dengan syeda macam kembar,, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak . kalau pergi kedai selalu je tauke kedai usha kitorang . cakap kitorng kembar . siap main teka teka lagi sape kakak sape adik .

      Delete
  2. hye sis...comel betul he3..

    kak lea pun suka snap selfie...cuma tak kongsi kat entri.setiap kali keluar jalan dengan tudung/baju baru je mesti nak snap foto.anak kak lea yang kembar pompuan tu,pun dah terikut2 he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa .masukkan la dlm entry . mne tahu akak bole jadi next top model kan . hehehe .

      Delete

ShopLinks

babab.net