Followers

that's really study weeks .

ape yang really pon aku tak taw . yang penting sekarang ni aku tengah study week untuk final yang tinggal 4 hari lagi . huh . ape yang aku n...

ape yang really pon aku tak taw . yang penting sekarang ni aku tengah study week untuk final yang tinggal 4 hari lagi . huh . ape yang aku nak jawab nanti pon tataw . konon nye study week . tapi sempat lagi layan movie . behind enemy line . seram kot . tengok sorang sorang rase macam nak gugur je jantung . bukan cerita hantu ok . ini cerita ashhkar . hehehe . sorang sorang kene kepung kat lanun . memang takot la kan . mane mane pon ade lanun . weapon hebat hebat kott . peluru macam batu kat atas tar je bagi dorang . x kisah pon membazir sane sini .

ok, tutup cerita pasal abang ashhkar . ini cerita pasal study week aku pulak . rajin tak kalau aku cakap aku pergi study kat library ? kalau orang lain tak heran kot . tapi ni nor aswalela ismail ? study kat library ? sangat mengherankan . walapon study nye tak sangat . tapi jejak la jugak kaki kat library kan . hahaha .gelak bangge .

buat karangan math seharian kat library . ajaran dari cikgu aaizaa . sekarang aku mengerti ape itu math III .

tersangatlah tekun bersama si kembar . dimane ade kau disitu ade aku . macam aku ade kamoo la kan . excident pon nak same same jugak . oppssss . tershashul jah .


 tekun jah kau study . haa . ni la dye cikgu aaizaa tersebut . garang kott cikgu ni . huhuhu . tak leh main2 sikit . kene marah . sheda la yang selalu kene bebel . hah . padan muke kau . lalalalala .




tak lame pon kau study . this is snap time . bile da jumpa camera . tapi ni camera murah je . so alot of noise la kat gambar tu . huuu .


setelah penat study . lepak jap kat sungai buaya . eceli sungai yang entah pape . we call that sungai buaya sebab ade biawak besar kat situ . da macam buaya dah aku tengok . k bai .
assalamualaikum .

You Might Also Like

6 comments

  1. rindu pulak time-time study week dulu. study week adalah minggu untuk saya nengok drama korea sepuasnya. hahaha. Gud Luck for final ! study rajin2 tauuuuuu :)

    ReplyDelete
  2. hehehe . ye la kak . time ni la setan duk hasut suruh lalai . suruh jangan study . haru betol hidup macam ni . tq sis .

    ReplyDelete
  3. HEHEHE .. RINDUNYAAA study week dulu2.. dapat belajar sama-sama dengan rakan2.. hehe :D study rajen2 ya ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe . in shaa Allah . tapi mllas dah mule rase ni . x sbr na habes final .

      Delete

ShopLinks

babab.net