Followers

aktiviti jumaat

hari jumaat ni tak salah kan kalau kite buat baik sikit . jumaat ni penghulu segala hari kan . pahala pon mesti berganda dari hari lain kan ...

hari jumaat ni tak salah kan kalau kite buat baik sikit . jumaat ni penghulu segala hari kan . pahala pon mesti berganda dari hari lain kan . aku hari ni terasa baik hati mandikan kucing pulak . tadi blik balik kelas tengok kucing tidur dalam kotak tepi meja study aku . ade la tu housemate aku masuk rumah x tutp pintu rapat rapat . lepas tu mula lah timbul idea jahat kat kucing tu . idea ni baik ke jahat ? jahat kot . kesian kat kucing tu kan . sejuk dye . ni kucing yumii yang kesejukan . kesian dye kan .


ni dye kucing yang baru siap mandi and kena tenyeh tenyeh dengan sabun lifebouy kasi wangi sikit . gggrrr . sejuk dye . da macam baby da kena bungkus dengan kain .


dye ni baik sengat . duduk diam je . xde la nak menggelepar lari ke ape . diam je dalam kain . sebab dye da sejuk sangat kot . kikikih . pandai pulak buat muke kesian tengok aku . buat mate kuyu pulak . geram pulak aku .

comel x saye ? 
kekekeh . k la . babai . 
assalamualaikum .

You Might Also Like

6 comments

  1. kucingggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

    ReplyDelete
  2. Baiknya leyla..kucing akak pun, akak tak pernah mandikan ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. busuk la kalau x mandikan kak . leyla suke xpi alah sikit kat kucing . tu kne bersihkan dlu sebelom main

      Delete
  3. hahaha , ape la mek onie ni . takot eh ?

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net