Followers

check my skin problem

tadi petang aku ber selfie sikit kat kangar dengan dilla . pergi bank in duit yang berbagai bagai kan . sekarang kan da kurang shopping dire...

tadi petang aku ber selfie sikit kat kangar dengan dilla . pergi bank in duit yang berbagai bagai kan . sekarang kan da kurang shopping direct kan . lagi suke shopping online . tapi tengok barang la jugak k . duit da masuk, jadi ber shopping la sikit barang keperluan . habis kelas teros serbu kangar . padahal bukan ade ape pon .

tengah duk pilih2 shampoo, ade anti cina datang . "dik, nak try cek masalah kulit x ? masalah kulit muke kami boleh terangkan . " aku pon macam semangat la jugak kan . then cepat cepat panggil dila and pergi la cek kat tempat dye bawak . bile da duduk tu, anti tu cakap la bla bla bla . then ambik lampu suluh dye . suluh kat muke aku . *bukan lampu suluh eceli.


bile dye letak benda tu, so nampak la kulit muke aku kat lap top dye . mak ai . terok sangat . macam masalah ade , tapi aku je yang tak pernah nak ambik tahu . dye tunjuk la ade whitehead , blackhead , kulit x sekate tu tak yang cakap la . no matter la sebab hari tu aku duk berjemur tengah panas time latihan hari tu .
dye cakap jugak liang pori tersumbat . hehehe . terok kan . muke sendiri pon macam2 masalah . aku dengan tekun perhatikan muke sendiri and dengar dye duk terang bla bla bla .


time ni da x boleh nak tekun dah . dah nampak camera . memang lari fokus aku .anti amoi tu pon nak posing sekali . sengih sengih gitu .


next anti yang comel ni pulak dengan semangat dye promote product dye kat aku . semangat dye usap usap tangan aku . sapu sapu dengan bermacam liquid . step by step . kebetulan aku pon tengah nak cari pencuci muke . so i grab la pencuci muke and polishing 1 . alang alang offer kan . muke aku sebenarnye ade masalah whitehead yang tak leh nak hilang tu . bukan tak leh . susah nk hilang kalau tak de usaha . dan selame ni pon macam tak de usaha je aku ni . ingat kan ruam ke ape kan . bile dye explain tadi baru lah aku paham .


so i grab both of this . hope whitehead and blackhead tu boleh berambus . saye tak suka awk !


bergambar dengan mata sembab. eyebag yang tak pernah nak hilang . mata tak nak kalah . eye bag semakin menjadi jadi . macam mane nak hilangkan ek ?aku still jugak xde jawapan . sampai petang aku melabur duit dekat kangar tu . banyak jugak grab barang baru sampai habis banyak jugak duit . hehehe . ni lah perempuan kan . pantang name nye shopping, memang tak senang duduk . memang tak reti penat . bab penat letak no 2 . paling penting puas hati . nampak x nafsu kat situ . ok, the end about my skin problem . 
assalamualaikum . 

You Might Also Like

8 comments

  1. Sya pun pakai nano white ni yg polishing pnya..ilngkan blackhead whitehead dn kulit muka mnjadi licin.hehe..manis muka tu tau ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius jadi ea kak ? urmm . lega sikit dengar , takot juga tak menjadi .

      Delete
  2. awokkkkkkk omeiiiiiiiiii.... ada lesung pipit lak tu! erghhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleee. mek onie omeeyy lagi eh . hehehe . xleh lawan . kikikih

      Delete
    2. aik, tipu ap nye . x tipu laa .

      Delete
  3. kita pernah guna this product ok aje..tapi kalau kulit yang kering kurang sesuai rasanya...kita suka dia punya crystal scrub... ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. leyla pon tengah mencube jugak ni .

      Delete

ShopLinks

babab.net