review product

hari yang bosan yang tak tahu nak buat ape . nak kuar shopping shoping onkos nya belum ada . so kene tunggu duit masuk beriban riban baru bo...

hari yang bosan yang tak tahu nak buat ape . nak kuar shopping shoping onkos nya belum ada . so kene tunggu duit masuk beriban riban baru boleh jalan jalan . hujung minggu ni berperap je la kat rumah . boleh rehatkan diri before start lagi kelas esok kan . aku tak de idea sebenarnye nak cakap and aku nak cakap sal product ni . hehe . kate perempuan . tapi tak perempuan sangat kot . sebab aku tak de maskara , eye liner bagai tu yang colourful tu . aku ade ni je .


pantene pro-v for all day hair protection . walaupun aku pakai tudung tak semestinnye aku abaikan rambut ni . penting sangat sangat sebab dye ala ala hair treatment kan . so for ladies better u use it before your hair gone . hahaha . melampau pulak . and lipbalm . it very very important when aku duduk kat perlis yang sangat sangat panas . kalau tak pakai konfem konfem la kering kontang bibir aku . disamping minum air yang banyak la . *weeekk . mcm la aku minum air banyak sangat . and third safi pimple treatment . biase la . tibe mase nye mr.pimple dimple akan muncul . suke sangat mr pimple dimple nak dating ngan aku . padahal aku sikit pon tak hingin nak jumpe dye . grrrrr .. +.+


ni day and night cream . from d'geestee beauty . kalau balik terengganu, hari hari duk dengar lagu product ni kat radio thr.fm . my ma suke sangat layan lagu kat thr.fm ni . lagu zaman dye muda muda dulu selalu putar kat situ . lagu tangkap jiwang . meleleh gitu . and serum aura white beauty . dapat free gift . pakai je la . suke3 . 


vaseline from pure petroluem jelly . yang hijau ni wajib ade taw . sangat sangat bagus untuk bibir yang kering and so on . pagi tadi bibir aku kering sangat . and tarok vaseline ni 2 kali . teros ok . serius tak nyesal kalau guna ni . leyla guna since form 4 lagi taw . yang kecik moleh kat sebelah tu losyen sebenarnye . sebab dye comel sangat . tu jadi kemaruk nak beli . aku pantang sikit nampak benda benda comel ni . bau dye wangi and best pakai . tahan lame ? bau memang la tahan lame . tapi kalau dah botol kecik tu memang copet habis la kan . so korang beli la yang botol besar tu ye . 


sape kate aku tak berape perempuan ? aku ade make up remover kot . hehe . make up x pakai tapi nak remove ape ? sometimes kalau rase rajin tu lebih sikit aku pakai jugak pancake tu . ape name tah . haa . bb cream . kalau malas memang entah kemana la kan . make up remover ni kebas ma aku punye . dye yang offer kan . apa lagi kan . sapu je ;a . make up remover from giffarine . and last perfume haiku from avon . bau dye ermmm . boleh tahan . nanti nak tukar perfume lain . any suggestion ?

so i'm fell confidence and fresh . heeee .

ade lagi yang lain . tapi cukup yang basic ni je lah . semua ni tak mahal pon . and tak branded pon . tapi aku suke je . heee . ok . salam maghrib . 
assalamualaikum . 

You Might Also Like

6 comments

  1. hamboi! MG pun tade mekap remover tau .
    bru nk got one ..huhu
    pantene tu xpenh try lagi
    bes ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bes la . nak elak rambut kering kan . hahaha . mg ni mesti kuat make up ni . kekekee

      Delete
  2. Ok lah ni leyla..banyak collection tu ..complete set..cuma tak ada lipsticks je kat atas..coz lipstick tu kira macam kembar i lah...selalu nak ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooww . leyla x suke sangat pakai lipsticks . mungkin satu hari nanti jadi suke pakai kot . hehe

      Delete

ShopLinks

babab.net