Followers

Rise up confidently with Kotex

feeling ecxited petang2 ni sebab first time join contest dekat nuffnang . selama ni leyla duk bace entry orang je yang duk join contest . m...

feeling ecxited petang2 ni sebab first time join contest dekat nuffnang . selama ni leyla duk bace entry orang je yang duk join contest . memang rase nak join jugak tu ad . tapi tak berani la . confident tu tak de . tapi this berani kan diri jugak . hehehe .


tengok hadiah pon cam menarik kan . tapi nak cakap 100% nak hadiah tu tak la . just nak dapat pengalaman je . tapi contest nye about kotex . yeaahh . it's normal for ladies . tapi ape pandangan guys ? huh, xpeduli la ape pandangan uolls . it's normal life and yours to be pon lalui benda ni jugak . so tak perlu nak bising okayyy .


just like this page and boleh join . siap boleh dapat sample kotex lagi . jimat sikit duit . mungkin la kan .
and join la sekarang . sebelum terlambat . kat sini .

and do voting me . tolong menolong ni amalan mulia . tak patah nye tangan kalau klik undi for my pic .
1 klik dapat pahala . sape yang tanak pahala kan . setiap undi anda sangat lah berharga .

cara nak undi ~>

like page ni > klik galeri > found my pic > klik 'undi' . finish . just simple . >.<



undi 2 gambar ni taw . jangan salah undi pulak . hehehe . tq atas sokongn kamoo kamoo dan kamoo .
assalamualaikum .

sebarang info boleh la terjah kat sini https://www.facebook.com/KotexMalaysia/app_1424183707810446

You Might Also Like

8 comments

  1. gud luck dear... moga ada rezeki awk

    ReplyDelete
  2. good luck yangggggggggggggg,inshaAllah nanti da cukup bajet mai terjah blog mek eh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. orite mek onie . hehehe . anywy thanks deooorrr .

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ..
    good luck :)

    ni tips utk awak http://gadissirama-rama.blogspot.com/2013/11/tips-untuk-pengguna-nuffnang.html

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net