harum malam produk review

hey uols . malam ni aku ade job sikit . job for mek onie omey ittew . 'alamak, tergedik pulak ' cute person dan sangat lah peramah ...

hey uols . malam ni aku ade job sikit . job for mek onie omey ittew . 'alamak, tergedik pulak ' cute person dan sangat lah peramah . boleh usha awek kelate ni kat sini . http://letopkeypad.blogspot.com/

so aku nak review product dye punye member kat sini . must read till the end and try too lah . 


ops! ni bukan untuk orang yang dah kawen je taw . for remaja pon sesuai . semasa remaja ni lah kite kena jaga semua nye kan . my mum sangat sangat titik berat kan pasal ni . yang ade masalah badan ni boleh cube ni . 

hey ladies! pliss take note bout this !

tips penjagaan miss v supaya sihat semulajadi 


  1. teliti semasa memilih sabun pembersih, pilih produk yang mengandungi susu supaya boleh melindungi miss v secara semulajadi . jangan guna pembersih yang mengandungi antiseptik secara kerap kerana antiseptik ni bersifat keras dan mungkin akan memberi kesan dalam jangka masa panjang .
  2. lepas mandikan pastukan korang keringkan miss v and don't u ever guna bedak sebab bedak tu ada partikel yang boleh mendatangkan bakteria .
  3. amalkan memakai pakaian yang cepat mnyerap dan elakkan pakai pakaian yang jenis jeans .
  4. lebih baik kalau pakai pantiliner tetapi pastikan pantiliner tu selalu ditukar dan jika sedang 'bercuti' pastikan tukar tuala wanita dengan kerap supaya tiada pembiakan bakteria . 
simple kan ? tapi sangat sangat memberi impak dalam kehidupan si gadis . so beware !
next, ini adalah masalah paling besar . biase nye terjadi kepada wanita berbadan besar . malasah bau badan . auch, malu nye . tapi bukan tiada penyelesaian bukan ?

tip mencegah bau badan .

  1. kerap mandi . mandi seminimum nye sebanyak dua kali sehari . mandi mengguna kan shower lagi elok daripada berendam . kerana dengan air yang mngalir boleh menyingkirkan kotoran dan bakteria .
  2. mencuci pakaian . pemakaian pakaian yang bersih juga sangat dititikberatkan . jika memakai pakaian yang kotor sangat mengundang bau yang tak menyenangkan dan  menggalakkan pembiakan bakteria seterusnya mendatang kan penyakit kulit kepada kite .
  3. gunakan penghilang bau badan / body mist .  make sure gunakan deodorant deodorant yang memerangi bau badan .
  4. pengambilan makanan dan minuman yang betul . amalkan minum air sebanyak 2 liter ataupun 8 gelas sehari . selain dapat mengurangkan bau badan . kite juga boleh diet dengan air kosong! kurangkan pengambilan kafien,coklat dan lemak . 
7 makanan yang menyebabkan bau badan 

  • rempah ratus 
  • daging merah
  • produk susu 
  • kolin
  • makanan bergoreng
  • kafien
  • tembakau 


antara khasiat lain harum malam :
  1. membantu menyegar dan menyihatkan badan 
  2. mencantik dan menaikkan seri wajah
  3. membantu menghilangkan bau badan dan mulut 
  4. melegakan panas badan 
  5. menegangkan payudara
  6. memulihkan rasa rapat
  7. mengencang otot kewanitaan
  8. menghilangkan bau tidak enak dan gatal gatal 
  9. menambah keharmonian suami isteri
  10. menyihatkan rahim 

murahdan sangat berpatutan . must have this one . get it for your healty life . grap it now . 

sebelom terlupe . ade kontest taw . hadiah best kot .

harga sebotol ..
rm33 sm
rm39 ss
(not include postage)
rm40 sm
rm45 ss 
(include postage)

kalau 3 botol
rm100 sm
rm110 ss
(including postage)

You Might Also Like

6 comments

ShopLinks

babab.net