Followers

pulau pinang #part 1

weekend lepas aku senyap je kan . tak update enrty pon . sebab aku pegi jalan jalan kat penang . aku dengan kawan2 aku plan la pergi weekend...

weekend lepas aku senyap je kan . tak update enrty pon . sebab aku pegi jalan jalan kat penang . aku dengan kawan2 aku plan la pergi weekend lepas . semue pompuan . no boys allow . hehehe . da kalau ajak boys pon, aku nak ajak sape kan . sengsorang la aku kalau gitu . sekarang da masuk disember kan ? so macam biase la . pesta penang da start 25 november lagi . sebab tu la aku beria nak pegi penang tu . nak tengok jugak kan rupe pesta penang tu kan . so pasal pesta penang ni part 2 aku cerita eh ? ni cerita pasal kami dulu .

wif my driver yang cool . dalam kete ni dye sorang je yang leh drive . kesian dye . dari perlis -> penang -> keluar pulau -> masuk pulau -> feringgi -> perlis . sorang sorang je dye drive . sory la ye sayang . nanti aku ade lesen, kite tukar2 drive ok . hehehe . ade lagi 2 org kat belakang tu . sembunyi mane entah .

3 serangkai ni tak leh bepisah . lepak sesame kat buaian time malam malam . tak kire hujan ke panas . lau hujan guna payung besar buar khemah kat buaian . same same sejuk terketar ketar bile time berangin . hehehe . luv uols muah muah muah . stop for a while dekat r&r gurun . pekena pau dulu 1 buat alas perot . kononnye nak gi makan mcd kat penang nanti . perlis kan xde mcd :(


macam biase penang ni memang terkenal dengan jem dye . so otw ke penang da kenyang makan jem ni . errrr . kena ade high of patient . kalau tak bertambah tambah dose menjadi gunung . bile mulut tak henti henti membebel kalah M16 .



macam biase . bile da sampai penang , kena ambik gambar jambatan ni . aku pon tak taw kenapa . sebab jambatan ni femes kot . sebab tu kena ambik jugak .


ni semue my girlz yang sesame tempuh jalan jem and sesame tersalah jalan . pusing 2 3 kali dulu . and lepaking dekat queensbay . shopping sikit and makan . solat and cuci mata . so aku sorang je la yang tak de kat situ . kitorang semua 9 orang . hehe .

8+1=9




macam biase la . cristmas da dekat . banyak la pokok cristmas comel comel kat sini . nak turun ambik gambar kat bawah, x pi terlupe . da ri atas je . giant cristmas tree and cookies house . 


aku jalan jalan nampak daiso . ape lagi . serbu la kan . sini banyak stuff comel comel . masuk sini buat aku rambang mate . barang tersangat lah murah dan comel . duit ku melayang . aku tak kisah dah . tapi pikir nak jalan banyak tempat lagi . aku sempat grab beberape barang je . tak de la banyak sangat . eheee .


things i'm grab at daiso, queensbay mall . all pink and purple . gegirlz gitu . 


feelings like gegirlz ber dress labuh and blue cardigan with pashmina . terasa seperti ayu . ini semua poyo . semesti nye anda menyampah membace nye . tapi malang nye aku tak kisah pasal tahap menyampah korang . sebab ni blog aku, aku punye suke la nak letak gambar aku saje pon . walau pon entry ni pasal pulau pinang . next entry aku janji aku cite pasal pesta penang pulak . 
assalamualaikum .

~~~ ^_^ ~~~
part 2
~~ ^_^~~

You Might Also Like

5 comments

  1. Taip blik..bestnya dpt g jenjln penang dgn kengkawan ni..wlupun pnat mesti enjoy kan..dulu sya suka pg pdg kota lama..mmg best..oo..pakai cmni.mmg style dan mmg nmpk gegirl.hehe^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe . gegirlz la sangat kak . leyla pergi je padang kota lame tu . teringin sangt nak makan pasembor . tapi tak bukak lagi . dye bukak petang . leyla da nak blik time tu . serius kempunan sampai sekarang .

      Delete
  2. dgr cite penang byk tmpt best.. bile laa akak dpt sampai sane.. huhu..

    tahannye kwn tu drive dr perlis ke penang.. xjauh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade banyak jugak la . xpi leyla xde la pergi semua . ade la dalam 5 jam sampai perlis . memang kesian la dekat dye . huhuhu

      Delete

ShopLinks

babab.net