Followers

AFB.MY

pulau pinang #part 2

Tuesday, December 03, 2013

aku da janji kan, nak buat entry sal pesta penang ni kan . so aku buat la ni . aku sampai situ dalam pukol 8 malam . nak cari parking tu satu hal . nasib baik la time tu awal jugak la . baru bukak kan . x berape nak ramai . area tu ade ramai la orang kat kawasan perumahan tu ambik kerja part time kan . offer perkhidmatan secara suka rela guard orang nak parking . tapi service ni tak percuma taw . sekali parking RM5 kot . mahal ? of cos la mahal . tapi nak wak cane kan . dye da tolong . so bagi dengan rela hati la kan .


lepas beli tiket masuk . tiket untuk adult just RM3 dan untuk children plak RM1 . tak de mahal sangat kan . gambar seriusly tak lawa sebab aku pakai henset je . da malam kan . kamera aku murah je . so x lawa sangat law ambik gambat time malam malam ni .


this euro wheel sangat sangat besar tapi mengantuk je aku tengok . slow mosion bak hang . kalau nak suwiit suwiit boleh la kan . tapi aku tak de pakwe . tak boleh la nak suwit suwit naik euro wheel ni . kekeke .



before aku start main . snap gambar dulu banyak banyak . sebab lepas ni konfem da lupe pasal gambar . semua pakai redah je . time ni tengah tunggu girlz aku yang lain nak naik ape ntah name dye . tapi tersangat lah extream .


dorang da bersidie nak berlepas dah . ni muke hepi lagi awal awal . mainan ni paling extream kat sini kot . sangat sangat menakutkan . tinggi lagi tiang dye . memang tak la kalau aku nak naik . mule mule teringin gak nak naik . tapi bile tengok dorang tu muntah lepas naik ni . teros rase bernasib baik giler aku tak naik .


dorang naik benda ni la . kepale kejap atas , kejap ke bawah . menjerit jerit la dorang . suare diorang paling kuat menjerit kat situ kau . hahaha . aku kat bawah ni sakit perot gelakkan dorang sume .




muke pening lepas naik benda bulat tu . tak taw name jugak yang ni pon . bukan euro wheel tu . yang tengah melayang tu . aku bukak mata sepanjang benda alah tu duk melayang layang . rase macam nyawa aku dah kat hujung tanduk . seram bak hang . da terangkat angkat bontot aku dari kerusi dye . aku menjerit sampai sakit tekak . takot kott . 



banyak lagi la game dye . aku je yang x snap snap . x ter sempat nak ambik gambar . kitorang habes banyak jugak duit . aku habis RM18 untuk 9 toket . 1 token = RM 2 . tu pon aku main 2 game je . dah mahal cam gitu dah . 
ok la . end of part tu . sambung part 3 . korang mesti layan cite mr arragont kan . aku melancong kat kawasan mr arragont la ni . pantai ferinngi . 

~~ ^_^ ~~
~~ ^_^ ~~

You Might Also Like

6 comments

  1. Tinggi jgk leyla ni eh..cantik2..senyum pun manis..ikhlas puji ni tau..hehe..kalau akk naik menda 2 ni mau pengsan2 18 blas kali..mmg tak branila.hehe. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. segan lak . da tinggi tapi gatal gak nak pkai high heel. last skli leyla paling tinggi .segan lak nak jalan

      Delete
  2. amboi bestnyer depa p pesta penang...hehe

    ReplyDelete
  3. euro wheel tu scary...kita memang forbia kalau naik roller coaster...menjerit tak ingat ..he..he..anyway mesti bestkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best2.roler coaster dye kecik je, xpi kwn mmjerit gak . Xpuas rase nk naek lg .

      Delete

Like us on Facebook

Follow us on instagram