Followers

ape yang really pon aku tak taw . yang penting sekarang ni aku tengah study week untuk final yang tinggal 4 hari lagi . huh . ape yang aku n...

auwch . gatal pulak kau jah . maen love bite lagi . aku pon x taw ape jennis love bite aku dapat ni . seram pulak aku . dulu dulu pernah jug...

"people can say anything . people can judge everything without think bout themself . without think other person feelings " ...

tengah pening pening pikir masalah pon sempat lagi aku snap snap gambar kejap . macam xde kerja and problem langsung pulak hidu...

Klik Banner Bermula 16 September - 23 September 2013

that pic nampak macam nak gi bersukan sikit  hujung minggu ni semua orang suke kan . tapi bukan aku . ade benda yang best tapi seriusly...

gambar time kanak kanak riang dulu . sepanjang sem ni till now terasa kampus pauh tu kami yang punye . sunyi and menyenangkan .. nak per...

2 hari lepas. perlis ni banyak sangat hujan . sampai nak pergi mane mane pon kene redah hujan . baru je jemur baju kejap . hujan mencurah cu...

lame dah leyla x join segmen segmen ni . so hari ni rajin plak nak join . do follow me . i follow u back . support u FD and Sha :) klik...

abaikan mate yang macam pontianak tu . akibat x tido .  semalam aku ade jamuan ckit ckit bersama ngan budax palapes . hahaha . ade namp...

setelah sekian lame aku x drive moto kat perlis ni . cos of aku excident dulu depan kolej kediaman . so petang tadi memberanikan diri aku ju...

ShopLinks

babab.net