Followers

hari jumaat ni tak salah kan kalau kite buat baik sikit . jumaat ni penghulu segala hari kan . pahala pon mesti berganda dari hari lain kan ...

tadi petang aku ber selfie sikit kat kangar dengan dilla . pergi bank in duit yang berbagai bagai kan . sekarang kan da kurang shopping dire...

hye earthlings . disaat ni aku tengah tunggu nasi masak . hurrmm . lambat pulak . berut aku da start main gitar, piano, drum and semua bagai...

hari yang bosan yang tak tahu nak buat ape . nak kuar shopping shoping onkos nya belum ada . so kene tunggu duit masuk beriban riban baru bo...

dua tiga hari ni serius bosan gilak duk dekat perlis ni . kelas start macam tak nak start je . maklumla, baru nak start sem baru . so fikira...

feeling ecxited petang2 ni sebab first time join contest dekat nuffnang . selama ni leyla duk bace entry orang je yang duk join contest . m...

da dekat sebulan aku x apdate belog ni . so bizi u know . i'm sorry . i'm sorry . i'm sorry . bizi wif palapes punye latihan kem...

ShopLinks

babab.net