Assalamualaikum . yeahhh lately aku tak menyempat nak ambik tahu pasal blog . sebab tu kadang ber update kadang bersarang labah laba...

Assalamualaikum . tak jawab dosa ~ Hari tu aku ada join contest from nuffnang taw . Contest Day Trip To Macau . Semangat berkobar kobar ...

assalamualaikum. semalam balik kerja, gigih aku online . konon nya nak tengok cerita tapi internet ni dah habis kouta pulak .mampu online ...

assalamualaikum . ye aku tahu da lama tak update belog ni . sampai aku dah tak ada idea nak cakap. lepas aku biz dengan exam, bizi dengan p...

assalamualaikum. Hari ni aku cuma godek godek blog, you tube, facebook. dan email. and guess what i found in my inbox ? nuffnang sent me ...

assalamualaikum. Salam Maal Hijrah kepada semua umat se-Islam . sepatutnya tahun baru ni la kita nak kena tanam azam . Nak kena betulkan...

Assalamualaikum. salam sayang semua .  kucing pembawa rezeki | well mana kau tahu ? semua ni berdasarkan pengalaman aku. tentang hi...

assalamualaikum  assalamualaikum cinta . cinta jangan dipaksa | Cinta ? bukan aku tuju pada seseorang lah . untuk semua blogger yang...

assalamualaikum da lama aku tunggu cpuv ni tapi tak pernah nak dapat . ye lah sebab dulu aku sangat lah tak aktif berbloging ni . tengok b...

assalamualaikum . peace yo! tadi aku pergi library, nak study . kalau kat rumah tak jadi ape . kalau duk rumah buku kelaut la . laptop j...

assalamualaikum . hari ni rasa nak buat tutorial sikit . sebab ramai lagi blogger yang tak buang word cetificate dekat ruangan komen . ter...

assalamualaikum *tulis entry ni feeling sedeh ni first time raya aku kat perantauan . hah kau perantauan la sangat . setakat perlis, bu...

dah lama aku duk usha je giveaway ni . tapi tak berkesempatan nak join . aku asyik duk baca je kakak aisya ni gi travel sana sini . jeles...

kenapa tak boleh makan berselang dengan minum ? kita mesti selalu dengar mak ayah duk larang makan lepas tu minum lepas tu makan lagi ....

asssalamualaikum. uols pernah tak pergi mana mana, then ada kucing orang tak jaga lebih tepat they call them kucing kurap ? mesti pernah k...

assalamualaikum . pagi pagi ni feeling love love pulak kan . bukan apa, tengah tengah buat report tu dengar radio Suria.fm. then malam seg...

both of kerjaya dengan pelajaran sangat penting dalam hidup ni . sebab kedua dua nye akan menghasilkan duit . ahaaaa. kena tak punchline tu ...

helo peeps :) try to smile even its too hard . cewahhh. aku dua tiga hari ni menghilang sekejap . bukan menghilang tapi aku balik ka...

well semalam aku baru nak involve kan diri dalam kelab blogger benAshaari  . so rasa macam rajin terlebih lah pulak kan . siap sediakan blog...

siapa yang tak kenal blogger ngetop yang baru je menjalani kehidupan berumah tangga. Hari ni cik epal upload gambar baru dekat instagram . k...

assalamualaikum . As a student, aku tahu ni masalah commmon la kan . student dengan stress memang tak kan boleh berpisah . kata orang, &qu...

assalamualaikum . sape yang sokong bile aku cakap wajah ibu paling cantik masakan ibu paling sedap kata kata ibu paling berharga mes...

assalamualaikum . iols nak throwback sikit pasal tarian yang kami bawak masa pergi IMT-GT indonesia hari tu . tarian ni kombinasi antara...

assalamualaikum . aku tak tahu macam mana nak mulakan entry ni . just aku nak cakap banyak sangat cabaran jadi penari . bukan aku nak cak...

assalamualaikum . wahh, aku rindu giler kott dengan belog ni . aku tak jumpa blog dalam 8 hari jugak lah . aku baru sampai malaysia semalam...

jom blogwalking sambil tingkatkan follower .  tekan sini nak join ye .

hye uols . "bercinta bila bersedia bukan hanya bila kesunyian" aku tertarik dengan statement ni . sebenarnya baca dari blog Z...

helo yo ! memandangkan kita masih dalam bulan syawal dan mood raya masih lagi ada, banyak la open house sekarang ni . well, as student sebe...

helo yo ! lately aku bizi sangat . sampai tak ada masa nak update ini blog . sampai otak aku dah tak boleh nak hadam dan keluarkan idea u...

ShopLinks

babab.net