i love weekend !!!

helo helo hai !!! hari ni kelas aku semua batal and i'm free lah today . terasa sangat bosan dan tak tahunak buat ape . chooyy . tipu s...

helo helo hai !!!
hari ni kelas aku semua batal and i'm free lah today . terasa sangat bosan dan tak tahunak buat ape . chooyy . tipu sangat . padahal aku ade 3 test minggu ni tapi tak sedar diri lagi nak study . tak dapat hidayah lagi kata nye . banyak la alasan . so tengok blog da tak berupdate lagi , aku pon nak update la .tapi maaf la hari ni bukan weekend dan tajuk dye weekend . mimpikah aku ? tak mimpi ok . throwback balik weekend lepas . that's becoz i love weekend damn much . no class . no study . no test . pemalas punye anak dare !


ambik gambar dalam kereta itu wajib walaupun nampak macam batak kamera cikit, tapi aku x peduli . janji aku suke . weekend lepas aku bershopping sikit di kedah membuatkan purse aku menangis tak berlagu . huahahaha .
pergi pusing mall . sikit pon tak rase penat . tapi kalau bace buku thermodynamic, design, tengok frontpage je pon da rase penat . aku pergi jalan shopping shopping je . tak de tengok tengok wayang pon . aku bukan feveret sangat tengok wayang . sekali sekala tu boleh la . bosan kot duduk je situ tak gerak mane mane . kalau cerita best xpe la  . kalau cerita tu bosan memang nyesal tak sudah laaa .

aku suke sangat beli wedges or high heels . tapi sangat jarang pakai . sebab aku ni dah tinggi . bile pakai wedges, jalan dengan geng2 memang aku nampak sangat peliks . orang jalan tepi aku, seme bawah bahu aku . macam jaggal pulak aku rase . sebab tu aku lagi prefer pakai flat shoes . tengok dalam gambar tu . flat shoes je . tapi still lagi nak beli wedges tu . dan aku beli ok !!


ini pakai flat shoes dan aku rendah kan lagi kaki aku sampai senget bahu mak jemah . cube kalau aku pakai wedges, memang sampai bahu aku la kau biena . hahaha . aku terlebih tinggi ataw biena yang terlebih rendah ? hehehehe . aku rase tinggi aku tak de la tinggi sangat . tanak sebut kat sini , kekeke .


kat mane pon jalan . korang jangan lupe bawak ni taw . sebab tu korang kena pakai handbag yang besar untuk jalan jalan . senang nak sumbat botol air tu nanti . plain water for diet . ok ape . kurangkan minum minumam manis . sangat tak elok untuk kesihatan ok ! "kurang manis dalam minuman . lebihkan manis dalam senyuman" ceewwwaaahh . gitu pulak . hahahaha . jangan pernah tinggal air kosong tahu . anggaplah tu pakwe korang korang semua .


last buat not least . sape suke sushi same macam aku nih ? mohon angkat tangan sambil buat muke chomeell shasha solero . kekekeke . beli kat tesco jep . sushi king tak de kat sini . best . nyumnyum . ok . babai semua .
assalamualaikum .

You Might Also Like

4 comments

  1. Akk pun bila paki kasut tnggi memang nmpk tinggi dr kawan2..jd akk is segan..hehe..akk suka sushi leyla..feveret..bg byk mana pun akk snggup mkn.hehe

    ReplyDelete
  2. kite same la akak . segan pakai heels bile jln dgn kwn2 . leyla pon suke shushi ni . best kan . nasi dye memang mabeles :")

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net