Bio-essence 'power protect cooling suncreen'

helo helo hye earthling :) hari ni penat sangat uols . penat pon nak bagi taw kan . mesti meluatkan . x kisah pon kalau nak meluat . ehee ....

helo helo hye earthling :)
hari ni penat sangat uols . penat pon nak bagi taw kan . mesti meluatkan . x kisah pon kalau nak meluat . ehee . so far, sampai sekarang perlis ni tak hujan hujan . mau tak 2 bulan dah tak hujan . kalau tak hujan cuace bagoos x pe . ni panas melampau . panas + berangin yang teramat kuat . jalan pon rase nak melayang . choi, bajet kurus pulak kau . dek kerana panas sangat . tak latihan pon da makin suram je muka ni . i decide to use that kind of product . kalau nak taw aku sekarang ni da addicted dengan product bio-essence ni . so far so good la aku pakai .


noh, tengok la ampa semua . owl tu saje je nak nak tunjuk comell kat situ . sebenarnya ade cooling suncreen saje, yang tu SPF30. kan aku da cakap perlis ni panas . so aku perlukan power punye protection . sebab tu la amek yang ppower punye tu . harga tak de jauh beza sangat pon . yang aku beli ni RM31.80. and yang SPF30 punye tu about RM28.++ . lupe dah berapa sen . so macam tak de beze sangat harga . dalam 3 4 ringgit je . 

why aku addicted sangat dengan boi-essense ni ? dulu aku pakai product d'geestee beauty . mahal dan menjadi la . sangat sangat elok . tapi bila diusha dan aku sempat dating dengan en.google aku, rupanya produk tu banyak merkuri uols . and kesan merkuri ni sangat menakutkan . and bila aku stop, ade la jugak kesan sampingan . sekarang dalam proses nak habeskan kesan sampingan tu . tapi once aku pakai bio-essence birds nest, best sangat taw . rase lembut je walaupun kesan dye tak de la secepat d'geestee tu . 

produk bio-essence ni boleh dapat dekat mane mane watsons and gurdians or mane mane yang ade jual produk like this la . harga dye tak de la mahal sangat . tapi aku akan rasa tersangatlah mahal bile hujung sem . semua benda aku rase mahal yang teramat . sebab duit PTPTN da habes . nasi bujang pon rase mahal dah . tu lah lumrah hidup dekat universiti . jimat mane pon hang, hang akan rasa sesak jugak time hujung hujung sem nih . that's student life . ok stop here . nanti panjang pulak aku mengarut .
assalamualaikum .


wanita ibarat joran . luaran nampak lembut tetapi mampu menanggung beban yang berat 

You Might Also Like

2 comments

  1. Hye, saya p0wn guna sunblock yang sama :)

    Anyway saya dah follow awk :) Mohon follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net