trip ppms . sunway lagoon !!! part 1

helo helo hye . entry yang dah lame tertanggunh ni . aku nak review sikit time trip kitorang ppms pergi sunway lagoon itu hari . pergi sane...

helo helo hye .
entry yang dah lame tertanggunh ni . aku nak review sikit time trip kitorang ppms pergi sunway lagoon itu hari . pergi sane free uols, sape tak nak kan . da tiket masuk and main2 dye bapak mahal nye . so alang alang da dapat free, memang sakan la main walaupon lagi seminggu nak final time tu . konon nye nak release tension kan . release la sangat . selagi final tak habes, tension untuk sem ni tak kan habes .




time kat luar ni je kuat sangat bergamba . ni la geng geng diploma . kitorang ngan dak2 degree anti sikit . biasa la tu kan . lumrah dah .  bile da masuk dalam, no more camera allowed in my geng ! errrrr . bukan not alllowed, tapi we came here to have fun . and kalau duk kelek camera and snap sane sini, tak fun la kan . nak main pon air pon sempat nak snap snap .tak syok la kan . so kita tinggal camera, tinggal henfon, tinggal duit . done ! so we have fub like crazy . trying all game there . just not try in scream park . why ? because i'm can't got there. nampak zombie kat luar tu pon aku dengan k.mimi awal awal da cabut lari . kalau masuk dalam aku tak tahu la sape akan jadi mangsa aku . entah entah aku panjat je belakang sape sape . da tanak jalan dah . orang cakap tak takot pon . tapi bagi aku tetap menakutkan . geli taw !!


ok, sebelom masuk, plizz explore ur map first before u explore whole of sunway lagoon . ahahahha . poyo je kan . bukan ape, senang nak decide mane 1 nak masuk dulu . ade banyak park kat dalam tu . orang lain decide mak jalan jalan yang kering dulu . tapi kitorang memang tak leh tahan bile tengok air . so kitorang terjun dulu la . then main yang kering2 . pastu terjun lagi . hahahaha . ni part 1 . part 2 nanti la kalau ade mase . sebenarnye gambar ade dengan orang lain . so tak leh nak upload gmbar tu .


You Might Also Like

2 comments

  1. alaa..cepat sambung part 2 pulak...nak baca..saya yg duduk dekat dgn sunway lagoon ni pun tak pernah pegi...hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa so sorryyy liza . da lame tak jenguk sini . bit bizi . xpe . nanti mcm mne pon leyla still akan buat entry part 2 punye . promise !

      Delete

ShopLinks

babab.net