Followers

festari 2014

helo helo hye peeps hari ni aku da start sem baru dah . tapi fefeeling tak start sem lagi lah . feeling malas tu berganda ganda la kann . m...

helo helo hye peeps
hari ni aku da start sem baru dah . tapi fefeeling tak start sem lagi lah . feeling malas tu berganda ganda la kann . malam semalam aku berdiri dan perform tarian yang aku duk training hari hari tuh . alhamdulillah . dapat la jugak no 2 . saingan sengit jugak lah dengan uitm . sebab student uitm menari more gedixs than us . hahaha . kate orang laaa . aku tataw sebab aku tak tengok pon . aku tengah melayan rase takot nerveous and macam macam rase lagi lah .

nah. belanja gambar sikit . sory la gambar tak lawan and 1 jee . malas la nak letak banyak banyak kat sini kann .


and lepas ni ade lagi training . untuk pergi indonesia pulak . yahooo !! dapat jalan jalan . hahahha . *gelak jahat ++  ade program IMT-GT pulak dekat universitas of sumatera utara . dan maybe lepak lepak kat medan . dan aku lupe . ke kene pergi universitas of medan . hah, mane mane je la . asalkan boleh jalan jalan . indon pon indon laa . sape nak ole ole boleh kirim awal awal . hamboi . macam tu kauuu . and 18 hari bulan ni pon aku ade perform tarian ni kat adik adik baru . haaa kau . adik adik baru terosss. da senior kate kau . hahahaha . perform je k . bukan pertandingan dah . lau pertandingan, mau tak ketar lutut lagi aku nih .

pendek je la entry ni . da cerita semua and tak banyak merapu . ok lah. babai . nak sambung kemmas rumah . i da pindah rumah baru . white house lagi . boleh tahan la besar kannn . ohh, nak tengok video boleh ke my ig . ni webstagram yee . tapi paham paham la . pendek la video kat insta kan .
k la , assalamualaikum .

You Might Also Like

2 comments

  1. ecelii lah kan..!! muke plastik syiall kene mekap..!! hahahaaha anyway good job!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha , eceli la kan .. memang la kne plastik sikit kan . baru wauuu ckit . hahaha

      Delete

ShopLinks

babab.net