Followers

food reviews:shala pizza,perlis

helo helo hye . hari ni mood makan western sikit . ala kau mak jemah, bajet perot mat salleh pulak . sebenarnye tak de la perot mat salleh ...

helo helo hye .
hari ni mood makan western sikit . ala kau mak jemah, bajet perot mat salleh pulak . sebenarnye tak de la perot mat salleh sangat . tapi kadang kadang makan tu tak la salah kan . aku teman kawan aku nak bukak puase je . dah alang alang dah lame tak makan lamb chop, dan dah mengidam sangat dah (ini bukan pregnant, tapi gatal nak makan macam macam) . nak kongsi sikit la kan macam mane makanan kat sini kan . orang perlis yang tak pernah makan kat sini rugi taw la tak rase .

lokasi ? depan the store ataupon kayangan square . ececeh . square la sangat kan . tapi ok la ada kan . makanan kat sini harga biase biase je . tapi yang best nye banyak sangat sampai kenyang macam tak leh nak bangun dah .


that's my frend yang gigih berpuase tu . maklumlah, bulan puase dah nak dekat . seminggu je lagi. kena la berlatih awal awal kan ? kan ?

that's our meals


iced cappucino = RM3.60
iced lemon tea = RM2.40 kott . tapi 2 ringgit something laa 



both are lamb chop = RM17.90 per meal 

haaa. tak de la mahal kan . kat situ ade pizza, pasta and banyak lagi . 
orang orang perlis kena rase ni . restaurant ni baru bukak . baru ? tak jugak la . tahun lepas dye bukak dah . ni second time dah aku makan kat sini. 


ok bai ~ assalamualaikum .



You Might Also Like

1 comments

ShopLinks

babab.net