weekend hangout

helo helo hye peeps . awal semester semua student pergi jalan jalan . travel, have fun . semua ke ? tak jugak, kebanyakan nye la . sebab ? ...

helo helo hye peeps .
awal semester semua student pergi jalan jalan . travel, have fun . semua ke ? tak jugak, kebanyakan nye la . sebab ? da lame tak jalan jalan dengan kawan kawan . lagi sebab kelas banyak ang cancel and kalau ade pon just brefing . paling penting PTPTN da masyukkk . tapi sem ni awal awal aku tak de nak travel macam sem lepas dan lepas . langkawi and penang .

ramai jugak lah student pergi langkawi sem ni . ok teringat kenangan kat sane . shuh shuh . main jauh jauh .

aku just keluar alor star, beli seluar jeans and tengok wayang . time ni sale gempak jugak laa . aku beli jeans dapat discount 60%. jimat duit aku .  konon nye nak buat passsport tapi terbang melayang . sebab aku tak jalan awal sem sebab nanti kan pergi indon, lau pergi jalan sekarang, duit habis la jawabnye .
heeee .


ni bukan saye punye spec . gile kau nak pakai spec masuk mall . walaupon ade yang buat . tapi rase macam tak sesuai laa . bukan panas pon dalam ni . sejuk lagi ber air cond . nak kata silau mungkin la sebab lampu cerah jugak la kan . tapi still tak sesuai . nak bergaya ?

 tengok tempat la noks . 

tolong abaikan pemandangan dibelakang ! aku belanja la sikit .


hah, pilih la mak jemah . semua kau try . beli 1 pon x . ber selfie je depan ni . nasib tak kena halau kan . 


ok aku suka gambar ni . macam sweet kapel lak kan . sebenarnye ni bukan pakwe aku pon . dye kawan aku dari sekolah rendah sampai lah universiti . hari ni terpakai baju warna same pulak . 

tak plan pon hokeyyyy !


dorang semue nie dancemate aku . sporting habes . ni 4 orang je . ade lagi angkatan angkatan lain .
kitorang tengok cerita malifiicient bapak fairytales gile cerita tu .
dorang terpakse jugak tengok, hahaha .

padan muka !

bukan selalu layan fairytales kan . tapi cerita dye best ! graffic dye best ! cantik . pandai depa buat cerita macam tu . harap sangat malaysia boleh terbitkan cerita macam tu . tapi entah la bila kann . maybe next time.

or mungkin aku yang buat movie tu ? pergghh berangan kau !

ok lah . babai . assalamualaikum .

You Might Also Like

4 comments

  1. waaa.. seghonoknya !! tak pernah jejak langkawi pun lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa .memang best la langkawi . nak jalan jalan tenangkn fikirn boleh sangt

      Delete
    2. kena ada ongkos lah baru dpt jejak utara sna.. lama dah tak pi.. :"(

      Delete
    3. hahaha . betol jugak tu .fulus kena full baru sedap jln2

      Delete

ShopLinks

babab.net