1st mcd in perlis

helo helo hye . as u know la kan, perlis ni tak de mcd before . student student kat sini semua menunggu kemunculan mcd ni . alahhh, biase l...

helo helo hye .
as u know la kan, perlis ni tak de mcd before . student student kat sini semua menunggu kemunculan mcd ni . alahhh, biase la tu kann . fast food yang sangat tidak elok ni la yang jadi pujaan sejak berzaman lagi kan . biasa kalau dah craving mcd sangat sampai sanggup ke kedah . kau pergi kedah weekend, memang tak de menu lain la . tak lain tak bukan mcd ni jugak .

so, kat senior yang da habes tu, tak dapat la merasa mcd perlis ni . hahaha . macam la rasa dye lain kan . ada rase beras beras padi sikit kott . nanti korang sambung degree kat sini dapat la nohh .

bukan nak cerita pasal mcd baru buka ni . nak cerita yang mcd ni ramai sangat orang nye . aku pon tak tahu bila opening dye . tau tau member tweet cakap mcd dah bukak .


haaa . tu dye . standard open day la kan . sampai sanggup beratur panjang . aku nak gak pergi, tapi tunggu orang boring dulu la . baru la boleh beli dengan jayanye . subway pon dah ade dah dekat perlis . bangunan c'mart, arau . selamat berfast food :)

assalamualaikum .

You Might Also Like

7 comments

  1. Tahun 2004 ngaji kat perlis. Weekend naik train p aloq setaq..siap lari2 dlm hujan kejar train. Haha nostalgia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang da tak guna train sngt , semua pakat sewa keta . perlis xdak apa, tapi best ,

      Delete
    2. Masa tu akak umo 18. Hihi xdak lesen apa. Dok matril perlis. Lepas minum abc kat uitm. Jalan kaki. Makanan sedap. Tak syok musim charlie ja.

      Delete
    3. hahaha . haah . leyla stay kuala perlis . jauh sikit dengan arau . kalau time carlie ad la yang jadi abg n kakak kawasan . kena muka, legend btol .

      Delete
  2. teringin plak makan kat kuala perlis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa . best kan . pekena ikan bakaq kuala perlis .

      Delete
  3. saya grad right before cmart tu bukak

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net