Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014

assalamualaikum cik akak . yeaahhh, entry ni just untuk cik akak je . first, salam 4 ramadhan :) da lame sangat aku tak join segmen ni, ta...

assalamualaikum cik akak .
yeaahhh, entry ni just untuk cik akak je . first, salam 4 ramadhan :)
da lame sangat aku tak join segmen ni, tadi nampak cik akak kat google +aswa leyla . pastu terus la usha blog cik akak, kebetulan cik akak tengah buat segmen bloglist . yes, aku memang baru nak kenal dengan cik kakak ni, tu yang excited sangat nak join segmen ni . terus iols follow cik akak taw (gaya 'mak's cikit )


haish, puase puase ni tengok bunga segar macam ni pon rasa macam menyelerakan . *dah lapar sangat gamaknye . ok la, babai cik akak. selamat berbuka . tapi bukan sekarang taw . nanti azan maghrib nanti ye . :p

You Might Also Like

19 comments

  1. salam..ida singgah dr sgmen yg sama http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  2. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-cik-akak-mencari.html

    semak link anda :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segmen yg sama
    jom singgah blog irra
    http://www.irrayyan.com
    selamat berpuasa ^^

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..
    Saya pun join segmen yang sama... Jom join GA saya pula :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  6. singgah melawat dan follow ^___^

    (http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html)

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dan follow sekali, dtg dari segmen yg sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah dari segmen yg sama..Good Luck bersegmen.

    http://mindakabur.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan...
    Ade Singgah dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  10. SAlam kenal dari Ros. done follow.
    Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  11. Salam ..
    Kak Lya singgah dari segmen yang sama ..
    All The Best Ya .. Done Follow Sini #121
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dan follow sini..eh muka awak macam kawan sy la,,hehehe

    ReplyDelete
  13. salam singgah dr segmen yg sm

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  14. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  15. hai, singgah sini dari segmen yg sama.
    salam kenal :)
    asmabluppy.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net