Followers

jom beraya ke #NNRaya open house 2014 by nuffnang

helo yo ! memandangkan kita masih dalam bulan syawal dan mood raya masih lagi ada, banyak la open house sekarang ni . well, as student sebe...

helo yo !
memandangkan kita masih dalam bulan syawal dan mood raya masih lagi ada, banyak la open house sekarang ni . well, as student sebenarnya mood raya aku da lama habis . bile kadang kadang dengar radio, ada lagu raya kan . aku rasa macam " eh, raya lagi eh ?"

tak ketinggalan jugak nuffnang turut mengadakan rumah terbuka ni . tapi sayang aku memang tak boleh nak join .


#NNRaya open house 2014
date: 23 August 2014
time : 3 am -8pm
place : wanaka the bungalow, damansara height

eh kejap, korang jangan pergi dulu taw sebab open house ni kena pergi by invitation . so, kalau nak di invite senang je .

korang share poster ni dekat instagram korang lepas tu buat caption "Mari Beraya ke Rumah Terbukka Aidilfitri Nuffnang!" buat caption sikit kenapa korang nak pergi open house tu . then tag nuffnang @nuffnang dan #NNRaya. dia nak 120 pasangan je taw . 

eh, ada lagi . lepas tu isi form dekat blog post nuffnang. serta kan link instagram korang sekali taw . 

dedline korang kena submit entry pada 17 august 2014(ahad)
support by Ambi pur and U Mobile

You Might Also Like

1 comments

ShopLinks

babab.net