Cik Epal become a mommy soon

siapa yang tak kenal blogger ngetop yang baru je menjalani kehidupan berumah tangga. Hari ni cik epal upload gambar baru dekat instagram . k...

siapa yang tak kenal blogger ngetop yang baru je menjalani kehidupan berumah tangga. Hari ni cik epal upload gambar baru dekat instagram . kepsyen pasal pregnant . first of all " TAHNIAH CIK EPAL " you will a super mommy soon . nanti baby cik epal boleh jadi superhero macam dalam gambar gambar kat instagram tuu .

she want a baby boy !


tahniah lagi sekali buat cik epal dan ami jofli. semoga baby sihat sampai lah dilahirkan . amin ~

tu ami jofli dah  start nak ajar baby dye jadi superhero . boleh jadi tough macam dye nanti . 

You Might Also Like

9 comments

  1. wah, dah nak jadi mommy dah ye cik epal tu. ^^, seronoknya!

    saya tag awak dalam segmen ni :)

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/09/segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  2. cute lah.. :)

    mama ada masalah nak follow sekarang, nanti ingatkan mama ye.. thanks dear

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu laa. leyla ni still tak nmpak bayang lgi. lambat sngt lg

      Delete
  4. bestnye dah nak jadi mommy dah cik epal...happy for her :)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net