Followers

Awkward Moment

assalamualaikum . peace yo! tadi aku pergi library, nak study . kalau kat rumah tak jadi ape . kalau duk rumah buku kelaut la . laptop j...

assalamualaikum .

peace yo!

tadi aku pergi library, nak study . kalau kat rumah tak jadi ape . kalau duk rumah buku kelaut la . laptop jadi teman . dating dengan en google. ada je la benda nak search.

so nak dijadikan cerita, aku dah bosan ngadap nota, nak la bukak lagu . dengar lagu kat fon, pakai earphone la kan . lepas tu tengok bateri fon macam dah nak habis kan . pastu bukak earphone, pasang kat laptop . tension punye pasal dengan study ni, bukak volume paling kuat. release tension la konon .

then..... lagu come back home berkumandang. syok weh pasang kuat kuat. lepas tetiba member aku buat muka pelik. aku tanya apa ? muka dia cemberuk betol tengok aku . aku pelankan lagu, tanya kenapa ? dia cakap asal kau pasang lagu kuat sangat? semua dengar weh .

whattttttt ????

aku pusing belakang, semua orang duk tengok aku . pandang pandang . ada senior duk gelakkan aku .

oh demmmm.
malu bukan kepalang . rasa macam nak nyorok bawah meja. volume music dengan laptop 100% . kau bayang la kuat mana dalam keadaan library yang senyap . lagu tu main ada la dalam 30 second dah . lama jugak la kan .



You Might Also Like

3 comments

  1. Haha, boleh bayang macam mana. Library kat pauh ke? Salam kenal, saya ex UniMAP. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai . salam perknalan . tak lah . library kangar . lagi ramai orang . library pauh tak ramai sangt . nak2 skrg tengah final exam . huhuhu

      Delete
  2. ini tak berapa awkward, lebih kepada bikin panas

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net