Followers

cara buang word certificate

assalamualaikum . hari ni rasa nak buat tutorial sikit . sebab ramai lagi blogger yang tak buang word cetificate dekat ruangan komen . ter...

assalamualaikum .

hari ni rasa nak buat tutorial sikit . sebab ramai lagi blogger yang tak buang word cetificate dekat ruangan komen . terutamanya blogger baru . ye, saye pon baru .hehehehe.

just kongsi kesenangan bersama .

sebab apa penting nya buang word certificate ni ? sebab kalau tengah mood nak blogwalking memang aku bukak banyak banyak tab la kan . mudah . biar dia loading semua baru boleh bukak satu satu . lepas tu time nak komen, tengok ada word certificate, memang teros hilang mood nak komen kau . kalau sekali dah terus lepas tak pe . ni dua tiga kali . kalau blog tersebut berat lagi la naya orang nak komen .
almaklumlah, aku ni mata tak berapa nak terang . da makan carrot dah time kecil kecil dulu tapi tak ada effect gak .

apa tu word certificate ?

 hah, benda ni la . tahu ? pernah tengok kan ?

jom kita sama sama buang benda alah ni .


ok settle . se simple 1 2 3 je .

log in blogger > home > settings > posts and comments > show word verification > NO > save settings

harap simple tutorial ni boleh bantu kamu kamu semua .

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net