Followers

payung lane, Terengganu. Salam Maal Hijrah 1436 H

assalamualaikum. Salam Maal Hijrah kepada semua umat se-Islam . sepatutnya tahun baru ni la kita nak kena tanam azam . Nak kena betulkan...

assalamualaikum.

Salam Maal Hijrah kepada semua umat se-Islam .

sepatutnya tahun baru ni la kita nak kena tanam azam . Nak kena betulkan apa yang tak betul tahun lepas. bukannya 1 januari. tapi tak pe, pon boleh jugak. sebab azam ni bukan lah sesuatu yang wajib .

Aku pon dah tanam azam . nak jadi lebih baik dari tahun lepas . selebihnya biar aku je yang tahu ye .
semester 5 dah habis, lepas ni industrial training . habis semua beban dalam kepala aku ni . tenang je rase lepas last paper . tapi orang lain tengah seronok bercuti tunggu industrial training, aku pulak ada latihan palapes. sikit je lagi nak habis . bertahanlah wahai rasa.

lepas habis je last paper, terus aku balik terengganu . rindu kot kat rumah aku . kat ma ayah aku .sempat la aku cuti 3 hari sebelum start latihan . hihi . tu pon buat cuti sendiri.kalau tidak, memang tak la nak balik terengganu .

balik hari tu sempat la aku berjalan dengan mak saudara aku . pergi kg cina yang orang duk sibuk bergambar macam dekat art street tu . aku pon pergi lah menjenguk kat situ,tengok apa yang menarik, tapi masa tu panas sangat, then hujan renyai renyai . macam susah sikit nak berjalan . sempat snap 3 4 keping je gambar.

present you the payung lane . tadaaaa.



ni mak sedara aku yang bertunang hari tu . lawak dengar cerita tunang dia . macam ni punya orang pon adooo.


ok.yang ni je sempat snap. lepas tu perut dah bergendang gendut dah . so sesi menggemukkan badan . kami hadap cake secret recipe and mcdonald pulak. 


banana chocolate cake | red velvet | new york cheese cake 
dan aku prefer new york cheese the best antara tiga ni . ok, sapa nak rasa, boleh beli dekat secret recipe nah . 


see u in next entry . salam maal hijrah . 






You Might Also Like

3 comments

  1. amboi..posing sakan dia hihi...salam maal hijrah aweks cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaaha . salam maal hijrah jugak sya . biase la tu, over sikit .

      Delete
  2. alaaaaa teringin jugak nak pergi sana.. tak berkesempatan lagi.... huhu

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net