Selamat Hari Raya Aidiladha 2014

assalamualaikum *tulis entry ni feeling sedeh ni first time raya aku kat perantauan . hah kau perantauan la sangat . setakat perlis, bu...

assalamualaikum


*tulis entry ni feeling sedeh

ni first time raya aku kat perantauan . hah kau perantauan la sangat . setakat perlis, bukan perth pon .
tapi aku tetap rasa di perantauan sebab beraya bukan disamping keluarga tercinta . sobsobsob .

roommate aku da lame balik, tinggal aku sorang kat dalam bilik . dan aku ni penakot tegar, so tido pon tak tutop radio .sebab aku tak suke sunyi sunyi sangat . bila bangun tido, bukak mata terus dengar lagu raya. mak ai . nak meleleh air mata .

aku cuma beraya kat rumah mak angkat aku kat sini . aku tak balik sebab final exam dah dekat . sekarang tengah study week . kalau balik, buku melayang, study entah kemana . memang aku jenis yang takkan study kalau kat rumah .

untung punya mak angkat yang baik hati . mungkin sebab aku treat dorang pon macam famili sendiri . selalu pergi melawat dorang . selalu bawakkan something dari terengganu kasi kat dorang .

so, dikesempatan ni, aku nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada blogger blogger dan rakyat malaysia . kepada haji dan hajah di kota mekkah. suatu haru in shaa Allah aku akan kesana jugak . doakan aku .

kepada mak ayah aku, hah, bab ni sedeh . k,na nak mintak maaf sebab tak dapat balik . lepas ni k.na akan duk rumah dah . tak datang belajar jauh jauh dah . janji . selamat hari raya ma ayah . :'(
lepas ni kita jadi kawan balik eh ma . hehehe . ma jangan tacing tacing taw .

gambar raya aidilfitri

selamat hari raya uols . kepada semua student unimap yang tak balik tu kuatkan semangat ye . pengorbanan tu penting . kepada amin *aku sebut nama kau dah ni. datang la beraya kkf dengan acap. hahaha . 


You Might Also Like

2 comments

ShopLinks

babab.net