Followers

Iklan Blogbuster dari Nuffnang

assalamualaikum. semalam balik kerja, gigih aku online . konon nya nak tengok cerita tapi internet ni dah habis kouta pulak .mampu online ...

assalamualaikum.

semalam balik kerja, gigih aku online . konon nya nak tengok cerita tapi internet ni dah habis kouta pulak .mampu online blog je tapi tak mampu update sebab kekeringan idea . tergerak nak bukak email, ternampak email dari nuffnang .

 kempen blogbuster . first time weh aku dapat ni . excited rasa nak melompat sampai tingkat 9. 

Apa itu kempen blogbuster ? 
ok la, aku cerita la serba sedikit . ilmu perlu dikongsi walaupun sikit kan . blogbuster ni sama je lebih kurang CPUV campaigns. cuma.... cuma banyak sikit la dari CPUV campaigns iaitu RM0.50 per view till the end of video .

video ? yep, blogbuster campaigns ni adalah iklan berbentuk video. so kena lah buat iklan berbentuk video selama 10 second and submit dekat nuffnang . kalau iklan kita tu menarik dan tertarik, nuffnang pilih dan akan diiklan kan di blog . setiap view video tersebut sampai habis akan dapat RM 0.50 .

semalam aku dapat blogbuster campaigns pasal maybank, jenuh la aku duk memerah otak nak buat video ni . kering jugak otak ni kalau diperah perah tapi tak keluar jugak idea . tapi releks, sebab tarikh submit video ni 2 disember 2014. so ok la kan, ada masa lagi aku nak pikir . kalau ada kesempatan masa aku buat lah . sebab masa pon macam jeles je dengan aku ni . bizi jugak kerja ni . ingatkan kerja ni tak bizi macam belajar .


Ni lah ghupe  campaigns tersebut . maaf la aku ni baru first time dapat iklan ni . So kat atas tu kosong la nohh . In shaa Allah nanti dapat banyak lagi iklan atas jasa baik nuffnang .

You Might Also Like

7 comments

  1. Jom kita pakat buat video kempen blogbuster Nuffnang. Perah idea dgn kreatif.

    ReplyDelete
  2. akak pon dapat email pasal benda ni....tapi xde idealah nak buat video nya.... eh, tapi kan leyla, awk nya nuffnang earning dia tunjuk dah yer iklan blockbuster ni...yang akak xde pon dia tunjuk dekat earning...nuffnang ni bergurau agaknya dengan akak yer...ahhahahah :D

    ReplyDelete
  3. Pening sebenarnya nak buat video pendek

    ReplyDelete
  4. cikji baru dapat email harini. besok dah deadline. huwaaa kejam sgt.

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net