Congratulation to the winners 'Day Trip To Macau'

Assalamualaikum . tak jawab dosa ~ Hari tu aku ada join contest from nuffnang taw . Contest Day Trip To Macau . Semangat berkobar kobar ...

Assalamualaikum .
tak jawab dosa ~

Hari tu aku ada join contest from nuffnang taw . Contest Day Trip To Macau. Semangat berkobar kobar aku join, dengan harapan dapat lah aku jejak kan kaki ke Macau kan . tapi tak ada rezeki, nak buat macam mana kan . Rezeki aku bukan sekarang , mungkin esok lusa.



congrate to 3 of them yang murah rezeki sangat, dapat pergi Macau. boleh main Bungi jump dekat Macau Tower . wooooo sangat mencabar kat situ . tengok kat Youtube pon dah kecut perot aku . ni lah orang yang bertuah tu .clap clap clap . tahniah uols.

http://memyselfandmelvin.blogspot.com/2014/11/dream-trip-to-macau.html
http://gollumpus.blogspot.com/2014/11/dream-trip-to-macau-or-what-looks.html
http://aliciaboey.blogspot.com/2014/10/dream-trip-to-macau.html

apa apa pon thanks to nuffnang yang dah anjurkan contest yang super awesome ni . ohsem habes nuffnang ni . hope lepas ni nuffnang anjur lagi contest contest yang best.

sebab contest ni pon aku punye unique view makin bertambah . so ni tips untuk tingkatkan unique view and page view is JOIN CONTEST NUFFNANG. jadi jangan terlepas pandang takut takut ada kempen dari nuffnang ni.

You Might Also Like

6 comments

  1. xde leyla...maybe rezeki next time, insyaallah...akk pon gi tengok tadi dekat nuffnang, sape2 yang menang, kot2 kenal...sekali xkenal...hehehehe :D

    ReplyDelete
  2. banyaknya perkataan nuffnang. hehe
    cuba lagi dan lagi.

    singgah sini

    ReplyDelete
  3. tak pe..maybe ada rezeki nxt contest..:-)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net