ketika Allah menciptakan wanita, datang malaikat dan bertanya, "mengapa begitu lama, tuhan ?" tuhan menjawab "sudahkah ...

helo helo hye . hari hari paling diingati dalam bulan januari ni . that;s my father's bufday .en.ismail bin mamat. tahun ni yang ke-54 ...

helo helo hai haaa . kan da cakap, da lame tak buat keje ni . malas memanjang dan bizi semacam je . da terlupa nak main main dengan phot...

helo helo hai !! da lame aku tak mereview produk nih . malam ni terasa gatal tangan nak review produk . minggu lepas aku ade beli 1 produk ...

helo helo hai !!! hari ni kelas aku semua batal and i'm free lah today . terasa sangat bosan dan tak tahunak buat ape . chooyy . tipu s...

da masuk tahun baru nie . home belog leyla pon penuh dengan entry azam tahun baru masing masing . leyla pon nak jugak la tulis kan . hehe...

ShopLinks

babab.net