helo helo hye feeling noob and anoying kan dengan tajuk kat atas ? first time buat passport ? cam ketinggalan kan . bukan noob, tak de baje...

helo helo hye peeps . awal semester semua student pergi jalan jalan . travel, have fun . semua ke ? tak jugak, kebanyakan nye la . sebab ? ...

helo helo hye . hari ni mood makan western sikit . ala kau mak jemah, bajet perot mat salleh pulak . sebenarnye tak de la perot mat salleh ...

Helo helo hye bloggers . i'm not going to speaking here , just aku nak cakap melayu je , cewahhhh . lidah dah berbelit belit dah speaki...

helo helo hye peeps hari ni aku da start sem baru dah . tapi fefeeling tak start sem lagi lah . feeling malas tu berganda ganda la kann . m...

helo helo hye , zaman sekarang ni memang mesej kat fon da tak laku dah . semua nak pakai whatsapp, wechat, line bagai kan . tapi ni aku cak...

helo helo hye bizi life lately make me so so so missing my blog . miss my adobe . errghh . da lame aku tak edit edit gambar ni . da rase aw...

hye blogger . long time no see . since aku stop blogging, aku da blur blur pasal blog ni . tajuk entry pon tah pape . aku bizi sikit sekaran...

ShopLinks

babab.net