Followers

helo hye dude .  ok ok . jgn nak kate aku pandai dapat anugerah kecemerlangan bagai . ni result aku time aku first year dekat unimap ni...

hellow yo ! bile pagi pagi ni dye jadi ganas sikit sebab ambik mood tarian moden lak . bile malam kena jadi ayu ayu gituu . sebab menari ta...

helo hye yoo ! memandang kan kita dah semakin hampir dengan syawal ni . nahh . aku nak kongsi sikit tips memilih tudung mengikut warna kuli...

helo hye there . cakap pasal miss perfect ni . aku yakin korang pernah jumpa orang macam ni kan . aku bukan nak cakap yang miss perfect ni ...

hye eberybadehh . entry lepas aku ada cakap aku bizi kan. memang bizi pon . tapi aku ada je blog walking sana sini . just entry je kadang k...

helo helo hye . i'm little bit bizi this month and maybe till end of this sem . act not a little but too much bizi .  bizi with my e...

helo helo hye . lately aku banyak duk view youtube konon nye nak buat FYP (final year project) act semester project . . tapi yang jadi ker...

helo helo hye . as u know la kan, perlis ni tak de mcd before . student student kat sini semua menunggu kemunculan mcd ni . alahhh, biase l...

Assalammualaikum. KLIK BANNER UNTUK JOIN Dengan sukacitanya Mellya merasmikan Segmen Blogwalk kecil-kecilan anjuran Mellya sendi...

helo helo hye . sunday with english and i can day that " ohmyenglish" . hahaha broken english dalam blog aku boleh la . tak kan ...

aku nak duit raye, korang nak tak ? kalau nak jom la join, mane tahu rezeki di bulan mulia kan . klik gambar tu yee . cepat ! cepat ...

nak baju ni !! cantik laaa . kalau korang nak jugak, klik pada gambar tu . segmen ni simple je ok .  tarikh taman 13 julai .

helo helo hye . entry ni aku nak kongsi sikit rahsia aku macam mane berpuasa jauh dari family dan mase tu kau akan rase, 'alaaaa, m...

assalamualaikum cik akak . yeaahhh, entry ni just untuk cik akak je . first, salam 4 ramadhan :) da lame sangat aku tak join segmen ni, ta...

ShopLinks

babab.net