assalamualaikum . wahh, aku rindu giler kott dengan belog ni . aku tak jumpa blog dalam 8 hari jugak lah . aku baru sampai malaysia semalam...

jom blogwalking sambil tingkatkan follower .  tekan sini nak join ye .

hye uols . "bercinta bila bersedia bukan hanya bila kesunyian" aku tertarik dengan statement ni . sebenarnya baca dari blog Z...

helo yo ! memandangkan kita masih dalam bulan syawal dan mood raya masih lagi ada, banyak la open house sekarang ni . well, as student sebe...

helo yo ! lately aku bizi sangat . sampai tak ada masa nak update ini blog . sampai otak aku dah tak boleh nak hadam dan keluarkan idea u...

hello yo ! today i'm gonna be to show you how to make a very gorgeous charms bracelet . ( bace bajet bajet macam dalam tutorial kat you...

Assalamualaikum . hye .  Bulan puasa hari tu ada seorang blogger from Terengganu ni nak kahwin . satu daerah dengan aku . aku kenal...

assalamualaikum . happy yo ! selamat hari raya maaf zahir batin semua . salam 7 syawal buat sape sape yang still baca blog ni . of cos blo...

ShopLinks

babab.net