asssalamualaikum. uols pernah tak pergi mana mana, then ada kucing orang tak jaga lebih tepat they call them kucing kurap ? mesti pernah k...

assalamualaikum . pagi pagi ni feeling love love pulak kan . bukan apa, tengah tengah buat report tu dengar radio Suria.fm. then malam seg...

both of kerjaya dengan pelajaran sangat penting dalam hidup ni . sebab kedua dua nye akan menghasilkan duit . ahaaaa. kena tak punchline tu ...

helo peeps :) try to smile even its too hard . cewahhh. aku dua tiga hari ni menghilang sekejap . bukan menghilang tapi aku balik ka...

well semalam aku baru nak involve kan diri dalam kelab blogger benAshaari  . so rasa macam rajin terlebih lah pulak kan . siap sediakan blog...

siapa yang tak kenal blogger ngetop yang baru je menjalani kehidupan berumah tangga. Hari ni cik epal upload gambar baru dekat instagram . k...

assalamualaikum . As a student, aku tahu ni masalah commmon la kan . student dengan stress memang tak kan boleh berpisah . kata orang, &qu...

assalamualaikum . sape yang sokong bile aku cakap wajah ibu paling cantik masakan ibu paling sedap kata kata ibu paling berharga mes...

assalamualaikum . iols nak throwback sikit pasal tarian yang kami bawak masa pergi IMT-GT indonesia hari tu . tarian ni kombinasi antara...

assalamualaikum . aku tak tahu macam mana nak mulakan entry ni . just aku nak cakap banyak sangat cabaran jadi penari . bukan aku nak cak...

ShopLinks

babab.net