assalamualaikum. Hari ni aku cuma godek godek blog, you tube, facebook. dan email. and guess what i found in my inbox ? nuffnang sent me ...

assalamualaikum. Salam Maal Hijrah kepada semua umat se-Islam . sepatutnya tahun baru ni la kita nak kena tanam azam . Nak kena betulkan...

Assalamualaikum. salam sayang semua .  kucing pembawa rezeki | well mana kau tahu ? semua ni berdasarkan pengalaman aku. tentang hi...

assalamualaikum  assalamualaikum cinta . cinta jangan dipaksa | Cinta ? bukan aku tuju pada seseorang lah . untuk semua blogger yang...

assalamualaikum da lama aku tunggu cpuv ni tapi tak pernah nak dapat . ye lah sebab dulu aku sangat lah tak aktif berbloging ni . tengok b...

assalamualaikum . peace yo! tadi aku pergi library, nak study . kalau kat rumah tak jadi ape . kalau duk rumah buku kelaut la . laptop j...

assalamualaikum . hari ni rasa nak buat tutorial sikit . sebab ramai lagi blogger yang tak buang word cetificate dekat ruangan komen . ter...

assalamualaikum *tulis entry ni feeling sedeh ni first time raya aku kat perantauan . hah kau perantauan la sangat . setakat perlis, bu...

dah lama aku duk usha je giveaway ni . tapi tak berkesempatan nak join . aku asyik duk baca je kakak aisya ni gi travel sana sini . jeles...

kenapa tak boleh makan berselang dengan minum ? kita mesti selalu dengar mak ayah duk larang makan lepas tu minum lepas tu makan lagi ....

ShopLinks

babab.net