Followers

Kami bila tiada aktiviti

Assalamualaikum ||kupukupucinta|| Bila tiada aktiviti| semalam sehari suntuk tak ada aktiviti, tak tahu nak buat apa sedangkan perut dah s...

Assalamualaikum ||kupukupucinta||

Bila tiada aktiviti| semalam sehari suntuk tak ada aktiviti, tak tahu nak buat apa sedangkan perut dah start lapar . Nak pergi roda jauh jauh, duit pulak sengkek. Cadangnya nak buat masak asam pedas, tapi ramai pulak . Macam susah sikit nak buat sebab kita tak terrer masak memasak ni .

Last last keluar makan je . Lepas kenyang makan,plan pergi karaoke la . Lantak lah suara tak sedap pon. Sebab dah boring sangat . Then pergi la menyumbang kan sura dekat kompleks bukit jambul . Lepas dah habis sejam, tak tahu nak buat apa. My friends "jom kite pergi watson, mekap mekap" then aku apa lagi,

" JOM ! "

Pastu kami pon memulakan aktiviti ...


kikikih. gigih my friends mekap kan aku . Dah lama sebenar aku dengan my friends ni nak beli eye brow . Hari ni aku duk mencari eye brow sambil ber mekap lah . 


Pusing sama pusing sini. Last last beli jugak long wearing eyebrow liner by in2it. Tapi nak beli tu ambik masa berjam jugak lah sebab main main mekap dulu . Dah tang nak bayar segan pulak sebab masuk muka lain, keluar dah muka lain . Tapi aku buat dek je la. Costumer always right kan . 

long wearing eyebrow liner by in2it
code EBT 02 dark brown

Dia memang ada 2 macam tu tau . Harga dalam RM16 something . Tak mahal kan ?



You Might Also Like

14 comments

  1. Apsal rasa macam comel je blog aswa ni?? macam suka gila je tengok !
    Kaksha selalu pakai eyeliner jadikan eyebrow.. hahahha bley??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ubah selera kak . hahaha . tak reti nak pakai eye liner jadi eye brow sebab eye liner color hitam . nanti nampak tebal .

      Delete
  2. Lela Comel sejak Kecik kan kan kan
    Bonde pon tak keluar Umah...
    Tapi bonde sempat masak Asam Pedas semalam he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa jeles la bonda . nak makan asam pedas jugakk

      Delete
  3. Hai aswa, kalau sis JM ni mmg fail klau bab bermakup ni x pandai nk lukis tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lela pontak berapa pandai . baru nak belajar belajar

      Delete
  4. Pweeiittt cunnya dah make up, pasni ajar kak ana lak ye :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. terbiasa mcm tu k.nani . bile pergi mall je cari tempat makeup . sephora pon boleh

      Delete
  6. amboi adk kte sorg ni..hehe bole ajar make up dekat dayah pulak yer lepas ni..heee

    ReplyDelete
  7. amboiii...huhu..kemain ye..hihi.. syok tu main mekap2..

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net